DR.TEREŠKO Tonuss beramā tēja, 63 g
0 0 (0 atsauksmes)

DR.TEREŠKO Tonuss beramā tēja, 63 g

DOKTUS Z.S.
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-01-10
Satur augus, kuriem ir stimulējošas, omu uzlabojošas un depresiju mazinošas īpašības.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Mūsu straujajā laikmetā cilvēki nogurst no milzīgās informācijas plūsmas, pārmērīgās fiziskās un garīgās slodzes, zaudē optimismu un dzīvesprieku. Taču daba pati ir parūpējusies par tās daļu- cilvēku un piedāvā tam nepieciešamos augus, kas palīdz uzturēt organismu labā fiziskā un garīgā formā.

Veselības tējas TONUSS sastāvā iekļauti augi, kuri uzlabo garastāvokli un darbojas kā antidepresanti (asinszāle, kalmes sakne), augi, kuru ietekmē aktivizējas iekšējo orgānu darbība un nostiprinās nervu sistēma (melisa, gurķumētra). Tējas sastāvā ir redzamas arī auzu skaras, kuras ievāktas ziedēšanas stadijā, un naudulis- šie augi samazina noguruma sajūtu un ir arī lielisks vitamīnu avots nogurušajam organismam.

Kopumā Veselības tēja TONUSS ne tikai tonizē organismu un normalizē garastāvokli, bet arī aktivizē organisma iekšējās rezerves un paaugstina organisma spējas pielāgoties nelabvēlīgiem vides apstākļiem.

product
1201771 DR.TEREŠKO Tonuss beramā tēja, 63 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/6a/25/bda531e0ebcc557cc8e62e42fc15.png InStock 3.14 EUR 4.49 <p style="text-align:justify;">Mūsu straujajā laikmetā cilvēki nogurst no milzīgās informācijas plūsmas, pārmērīgās fiziskās un garīgās slodzes, zaudē optimismu un dzīvesprieku. Taču daba pati ir parūpējusies par tās daļu- cilvēku un piedāvā tam nepieciešamos augus, kas palīdz uzturēt organismu labā fiziskā un garīgā formā.</p> <p style="text-align:justify;">Veselības tējas TONUSS sastāvā iekļauti augi, kuri uzlabo garastāvokli un darbojas kā antidepresanti (asinszāle, kalmes sakne), augi, kuru ietekmē aktivizējas iekšējo orgānu darbība un nostiprinās nervu sistēma (melisa, gurķumētra). Tējas sastāvā ir redzamas arī auzu skaras, kuras ievāktas ziedēšanas stadijā, un naudulis- šie augi samazina noguruma sajūtu un ir arī lielisks vitamīnu avots nogurušajam organismam.</p> <p style="text-align:justify;">Kopumā Veselības tēja TONUSS ne tikai tonizē organismu un normalizē garastāvokli, bet arī aktivizē organisma iekšējās rezerves un paaugstina organisma spējas pielāgoties nelabvēlīgiem vides apstākļiem.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Tējas un pārtika/Zāļu tējas