DR.TEREŠKO Plaušām beramā tēja, 62 g
5.0 5 (2 atsauksmes)

DR.TEREŠKO Plaušām beramā tēja, 62 g

DOKTUS Z.S.
5.0 5 (2 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-02-12
Satur augus, kam ir plaušu iekaisumu mazinošas, atklepošanu veicinošas un bronhu spazmas mazinošas īpašības.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Satur augus, kam ir plaušu iekaisumu mazinošas, atklepošanu veicinošas un bronhu spazmas mazinošas īpašības.
Reti kad hroniskas plaušu slimības ir novērojamas nesmēķētājiem. Pirmais pasākums, kas ir jāveic, ja grib atbrīvoties no hroniska bronhu un plaušu iekaisuma, ir atmest smēķēšanu. Ja turpina smēķēt, nekādas zāles un tējas nepalīdz.

Hronisku plaušu slimību gadījumos ir nepieciešams samazināt iekaisumu, paplašināt bronhus, veicināt krēpu izdalīšanos un atjaunot bronhu gļotādu. Šos uzdevumus lielā mērā var palīdzēt veikt ārstniecības augi, kas ir apvienoti Veselības tējā PLAUŠĀM.

Krēpu sašķidrināšanu un izvadīšanu veicina māllēpes lapas, dedestiņas laksti un griķu ziedi. Nātres lapas un sēklas, kā arī āboliņa ziedi samazina iekaisumu, bet ceļmallapas lapas veicina bronhu gļotādas un plaušu audu atjaunošanos.

Kopumā tēja PLAUŠĀM uzlabo vispārējo veselības stāvokli, paātrina atveseļošanās procesu hronisku plaušu slimību gadījumos un novērš tālāku iekaisuma attīstīšanos.

product
1201777 DR.TEREŠKO Plaušām beramā tēja, 62 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/07/86/d02c9c2f80f331b50345af7e3dba.png InStock 3.14 EUR 4.49 <p style="text-align:justify;">Satur augus, kam ir plaušu iekaisumu mazinošas, atklepošanu veicinošas un bronhu spazmas mazinošas īpašības.<br />Reti kad hroniskas plaušu slimības ir novērojamas nesmēķētājiem. Pirmais pasākums, kas ir jāveic, ja grib atbrīvoties no hroniska bronhu un plaušu iekaisuma, ir atmest smēķēšanu. Ja turpina smēķēt, nekādas zāles un tējas nepalīdz.</p> <p style="text-align:justify;">Hronisku plaušu slimību gadījumos ir nepieciešams samazināt iekaisumu, paplašināt bronhus, veicināt krēpu izdalīšanos un atjaunot bronhu gļotādu. Šos uzdevumus lielā mērā var palīdzēt veikt ārstniecības augi, kas ir apvienoti Veselības tējā PLAUŠĀM.</p> <p style="text-align:justify;">Krēpu sašķidrināšanu un izvadīšanu veicina māllēpes lapas, dedestiņas laksti un griķu ziedi. Nātres lapas un sēklas, kā arī āboliņa ziedi samazina iekaisumu, bet ceļmallapas lapas veicina bronhu gļotādas un plaušu audu atjaunošanos.</p> <p style="text-align:justify;">Kopumā tēja PLAUŠĀM uzlabo vispārējo veselības stāvokli, paātrina atveseļošanās procesu hronisku plaušu slimību gadījumos un novērš tālāku iekaisuma attīstīšanos.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Tējas un pārtika/Zāļu tējas