DR.TEREŠKO Organisma Attīrīšanai beramā tēja, 60 g
5.0 5 (7 atsauksmes)

DR.TEREŠKO Organisma Attīrīšanai beramā tēja, 60 g

DOKTUS Z.S.
5.0 5 (7 atsauksmes)
Kopā
4.49 €
Derīguma termiņš: 2026-04-05
Satur augus, kam ir aknu, nieru un zarnu trakta darbību veicinošas īpašības.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Cilvēkam ir seši orgāni, kas attīra organismu no vielmaiņas produktiem un no svešām, nevēlamām vielām, kuras cilvēks uzņem ar barību, ūdeni, gaisu vai kuras nokļūst organismā kādā citādā veidā. Šie orgāni ir:
* zarnas
* nieres
* aknas
* āda
* plaušas
* un liesa
Šo orgānu uzturēšana labā darba kārtībā tad arī nodrošina organisma attīrīšanu un līdz ar to arī labu veselību un izskatu. Citādā veidā attīrīšana nenotiek. Cilvēks nav santehnikas ietaise, ko var padarīt tīru ar skābi un skalošanu no visām pusēm un pa visiem caurumiem.

Pie kvalitatīvas barības ir ieteicams pievienot ārstniecības augus, kas veicina attīrošo orgānu darbību.

Šo tēju ieteicams lietot jebkuram cilvēkam kā garšīgu, aromātisku un veselīgu rīta dzērienu labai pašsajūtai un veselībai.

product
1201779 DR.TEREŠKO Organisma Attīrīšanai beramā tēja, 60 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/2d/27/5a0c367fc5cb4691301219d00887.png InStock 4.49 EUR 4.49 <p style="text-align:justify;">Cilvēkam ir seši orgāni, kas attīra organismu no vielmaiņas produktiem un no svešām, nevēlamām vielām, kuras cilvēks uzņem ar barību, ūdeni, gaisu vai kuras nokļūst organismā kādā citādā veidā. Šie orgāni ir:<br />* zarnas<br />* nieres<br />* aknas<br />* āda<br />* plaušas<br />* un liesa<br />Šo orgānu uzturēšana labā darba kārtībā tad arī nodrošina organisma attīrīšanu un līdz ar to arī labu veselību un izskatu. Citādā veidā attīrīšana nenotiek. Cilvēks nav santehnikas ietaise, ko var padarīt tīru ar skābi un skalošanu no visām pusēm un pa visiem caurumiem.</p> <p style="text-align:justify;">Pie kvalitatīvas barības ir ieteicams pievienot ārstniecības augus, kas veicina attīrošo orgānu darbību.</p> <p style="text-align:justify;">Šo tēju ieteicams lietot jebkuram cilvēkam kā garšīgu, aromātisku un veselīgu rīta dzērienu labai pašsajūtai un veselībai.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Tējas un pārtika/Zāļu tējas