DR. LEVY The Contour Pro ierīce sejas vaibstu konturēšanai un grumbu mazināšanai, 1 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

DR. LEVY The Contour Pro ierīce sejas vaibstu konturēšanai un grumbu mazināšanai, 1 gab.

SCIENTIFIC COSMECEUTICALS S.A.
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
209.30 €
Jau pēc vienas reizes šī revolucionārā sejas modelēšanas ierīce redzami paceļ sejas ovālu un savelk ādu – nodrošinot visaptverošu sejas kopšanu no muskuļiem līdz ādas virsmai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Contour Pro ierīce tika izstrādāta pamatojoties uz klīniski pierādītu Dr.Levy injekciju efektivitāti un novatoriskiem anatomijas pētījumiem, ar mērķi bez blakusparādībām veikt profesionāla līmeņa neinvazīvas sejas atjaunošanas procedūras. Jau pēc vienas reizes šī revolucionārā sejas modelēšanas ierīce redzami paceļ sejas ovālu un savelk ādu – nodrošinot visaptverošu sejas kopšanu no muskuļiem līdz ādas virsmai. Pat pēc vienreizējas Contour Pro ierīces lietošanas Jūsu sejas vaibsti izskatīsies jauneklīgāki un ādas elastība tiks atjaunota. Smalkās grumbas pazūdīs, bet nokarenā āda izskatīsies izlīdzināta un tonizēta. Contour Pro ierīce piedāvā trīs mērķprogrammas un ir īpaši piemērota acu kontūras un vaigu kauliņu zonas redzamai izlīdzināšanai un izcelšanai, kā arī līniju ap lūpām mīkstināšanai. Ierīces ergonomisks dizains intuitīvi pielāgojas Jūsu sejas vaibstiem, lai saglabātu pastāvīgu kontaktu ar ādas virsmu un uzlabotu ādas savilkšanas efektu. Contour Pro ir moderns, efektīvs un Jūsu ādai ļoti svarīgs ikdienas līdzeklis, tikpat spēcīgs, cik patīkams. Tā ir viena no labākajām invazīvo klīnisko procedūru alternatīvām.

product
1144601 DR. LEVY The Contour Pro ierīce sejas vaibstu konturēšanai un grumbu mazināšanai, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/55/8e/828ba147058d2e609d365bfc2d98.png InStock 209.3 EUR 299 <p>Contour Pro ierīce tika izstrādāta pamatojoties uz klīniski pierādītu Dr.Levy injekciju efektivitāti un novatoriskiem anatomijas pētījumiem, ar mērķi bez blakusparādībām veikt profesionāla līmeņa neinvazīvas sejas atjaunošanas procedūras. Jau pēc vienas reizes šī revolucionārā sejas modelēšanas ierīce redzami paceļ sejas ovālu un savelk ādu – nodrošinot visaptverošu sejas kopšanu no muskuļiem līdz ādas virsmai. Pat pēc vienreizējas Contour Pro ierīces lietošanas Jūsu sejas vaibsti izskatīsies jauneklīgāki un ādas elastība tiks atjaunota. Smalkās grumbas pazūdīs, bet nokarenā āda izskatīsies izlīdzināta un tonizēta. Contour Pro ierīce piedāvā trīs mērķprogrammas un ir īpaši piemērota acu kontūras un vaigu kauliņu zonas redzamai izlīdzināšanai un izcelšanai, kā arī līniju ap lūpām mīkstināšanai. Ierīces ergonomisks dizains intuitīvi pielāgojas Jūsu sejas vaibstiem, lai saglabātu pastāvīgu kontaktu ar ādas virsmu un uzlabotu ādas savilkšanas efektu. Contour Pro ir moderns, efektīvs un Jūsu ādai ļoti svarīgs ikdienas līdzeklis, tikpat spēcīgs, cik patīkams. Tā ir viena no labākajām invazīvo klīnisko procedūru alternatīvām.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Aksesuāri/Sejai