DR. LEVY Radical3 Reboot Pro sejas pīlings, 30 ml
0 0 (0 atsauksmes)

DR. LEVY Radical3 Reboot Pro sejas pīlings, 30 ml

SCIENTIFIC COSMECEUTICALS S.A.
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
69.30 €
Derīguma termiņš: 2026-05-30
Šis sejas pīlings izšķīdina atmirušās ādas šūnas un noņem atmirušo virskārtu, padarot ādas tekstūru gludu un elastīgu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Sastāvā esošie komponenti: AHA un BHA skābju kombinācija, granātābolu enzīms un 10% dabīgās un bioloģiski noārdāmās celulozes mikrogranulas nodrošina lielisku pīlinga efektu. Šis sejas skrubis izšķīdina atmirušās ādas šūnas un noņem atmirušo virskārtu, padarot ādas tekstūru gludu un elastīgu. Turklāt tas ir bagātināts ar ļoti koncentrētām probiotikām (kas palīdz stiprināt ādas skābes apvalku), hialuronskābi (kas veicina ādas mitrināšanu un mitruma saglabāšanu), alveju un B5 vitamīnu (kas nomierina ādu).

Rezultāti? Jūsu āda būs redzami gaišāka, jauneklīgāka un brīnišķīgi maiga. Sejas skrubi un masku var lietot uz 4 ādas zonām: sejas, kakla, dekoltē un rokām.

product
1144596 DR. LEVY Radical3 Reboot Pro sejas pīlings, 30 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ce/99/ddcf1b0b41bb927fcd7e86f248cd.png InStock 69.3 EUR 99 <p>Sastāvā esošie komponenti: AHA un BHA skābju kombinācija, granātābolu enzīms un 10% dabīgās un bioloģiski noārdāmās celulozes mikrogranulas nodrošina lielisku pīlinga efektu. Šis sejas skrubis izšķīdina atmirušās ādas šūnas un noņem atmirušo virskārtu, padarot ādas tekstūru gludu un elastīgu. Turklāt tas ir bagātināts ar ļoti koncentrētām probiotikām (kas palīdz stiprināt ādas skābes apvalku), hialuronskābi (kas veicina ādas mitrināšanu un mitruma saglabāšanu), alveju un B5 vitamīnu (kas nomierina ādu).</p> <p><strong>Rezultāti?</strong> Jūsu āda būs redzami gaišāka, jauneklīgāka un brīnišķīgi maiga. Sejas skrubi un masku var lietot uz 4 ādas zonām: sejas, kakla, dekoltē un rokām.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Skrubji