DOPPELHERZ Calcium 700 + Vitamin D3 tabletes, 30 gab.

DOPPELHERZ Calcium 700 + Vitamin D3 tabletes, 30 gab.

QUEISSER PHARMA
Derīguma termiņš: 2025-08-30
Doppelherz aktiv Calcium 700+ Vitamin D3 ar 700 mg kalcija, 5 μg D vitamīna un 80 μg K vitamīna.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Doppelherz aktiv Calcium 700+ Vitamin D3 ar 700 mg kalcija, 5 μg D vitamīna un 80 μg K vitamīna. Atbalsts veseliem un stipriem kauliem. Kalcijs ir nepieciešams kaulu veselības uzturēšanai un palīdz uzturēt zobu veselību. Kalcijs palīdz nodrošināt normālu muskuļu darbību un normālu asinsreci. D vitamīns veicina kalcija normālu uzsūkšanos, D vitamīns un K vitamīns palīdz uzturēt kaulu veselību. Kaulaudi nepārtraukti atjaunojas, taču kalcijs organismā neveidojas, tas pietiekamā daudzumā un regulāri ir jāuzņem ar uzturu. Palielināta nepieciešamība pēc kalcija ir īpaši:

  • augšanas periodā;
  • grūtniecības un krūts barošanas laikā;
  • sievietēm menopauzē un pēc tās;
  • cilvēkiem pēc 45 gadu vecuma.

D vitamīns organismā var veidoties tad, ja āda regulāri tiek pakļauta saules gaismas iedarbībai, taču mūsu platuma grādos organisma paša sintezētā D vitamīna daudzums bieži ir nepietiekams.

Papildu informācija par produktu
product
1047653 DOPPELHERZ Calcium 700 + Vitamin D3 tabletes, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/e4/50/4c4d2057454bffebabf0930b16c4.png InStock 5.84 EUR 8.99 <p style="text-align:justify;">Doppelherz aktiv Calcium 700+ Vitamin D3 ar 700 mg kalcija, 5 μg D vitamīna un 80 μg K vitamīna. Atbalsts veseliem un stipriem kauliem. Kalcijs ir nepieciešams kaulu veselības uzturēšanai un palīdz uzturēt zobu veselību. Kalcijs palīdz nodrošināt normālu muskuļu darbību un normālu asinsreci. D vitamīns veicina kalcija normālu uzsūkšanos, D vitamīns un K vitamīns palīdz uzturēt kaulu veselību. Kaulaudi nepārtraukti atjaunojas, taču kalcijs organismā neveidojas, tas pietiekamā daudzumā un regulāri ir jāuzņem ar uzturu. Palielināta nepieciešamība pēc kalcija ir īpaši:</p> <ul style="text-align:justify;"><li>augšanas periodā;</li> <li>grūtniecības un krūts barošanas laikā;</li> <li>sievietēm menopauzē un pēc tās;</li> <li>cilvēkiem pēc 45 gadu vecuma.</li> </ul><p style="text-align:justify;">D vitamīns organismā var veidoties tad, ja āda regulāri tiek pakļauta saules gaismas iedarbībai, taču mūsu platuma grādos organisma paša sintezētā D vitamīna daudzums bieži ir nepietiekams.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni/Kalcijs