DOPPELHERZ Aktiv Lactase 4.500 tabletes, 120 gab.

DOPPELHERZ Aktiv Lactase 4.500 tabletes, 120 gab.

QUEISSER PHARMA
Kopā
24.49 €
Derīguma termiņš: 2025-03-30
Par bezrūpīgu piena un piena produktu baudīšanu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Doppelherz Aktiv Lactase 4.500 mini tabletes laktozes nepanesībai.

  • 4500 FCC vienā tabletē
  • Laktāze praktiskā klikšķu dozatorā
  • Laktāze uzlabo laktozes gremošanu
  • Par bezrūpīgu piena un piena produktu baudīšanu

Laktozes nepanesības pamatā ir laktāzes trūkums vai pārāk zema enzīmu aktivitāte. Enzīms laktāze tievajās zarnās sašķeļ laktozi (piena cukuru) savās sastāvdaļās - glikozē un galaktozē, jo zarnās var absorbēt tikai vienkāršos cukurus.
Ja ir laktāzes deficīts vai ja laktāzes aktivitāte ir pārāk zema, laktoze nonāk resnajā zarnā, kur to sadala tur dzīvojošās baktērijas.

Piens un piena produkti satur svarīgas uzturvielas veselīgam uzturam. Lietojot Doppelherz Lactase 4.500, nav nepieciešams iztikt bez šiem līdzekļiem. Cilvēkiem, kuriem ir grūtības sagremot laktozi, laktāze uzlabo laktozes gremošanu. Ferments sadala laktozi un padara laktozi saturošus pārtikas produktus vieglāk sagremojamus.

Papildu informācija par produktu
product
1047708 DOPPELHERZ Aktiv Lactase 4.500 tabletes, 120 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/d2/1a/bce3fa551d09eb57563a6aaab348.png InStock 24.49 EUR 24.49 <p style="text-align:justify;">Doppelherz Aktiv Lactase 4.500 mini tabletes laktozes nepanesībai.</p> <ul><li style="text-align:justify;">4500 FCC vienā tabletē</li> <li style="text-align:justify;">Laktāze praktiskā klikšķu dozatorā</li> <li style="text-align:justify;">Laktāze uzlabo laktozes gremošanu</li> <li style="text-align:justify;">Par bezrūpīgu piena un piena produktu baudīšanu</li> </ul><p style="text-align:justify;">Laktozes nepanesības pamatā ir laktāzes trūkums vai pārāk zema enzīmu aktivitāte. Enzīms laktāze tievajās zarnās sašķeļ laktozi (piena cukuru) savās sastāvdaļās - glikozē un galaktozē, jo zarnās var absorbēt tikai vienkāršos cukurus.<br />Ja ir laktāzes deficīts vai ja laktāzes aktivitāte ir pārāk zema, laktoze nonāk resnajā zarnā, kur to sadala tur dzīvojošās baktērijas.</p> <p style="text-align:justify;">Piens un piena produkti satur svarīgas uzturvielas veselīgam uzturam. Lietojot Doppelherz Lactase 4.500, nav nepieciešams iztikt bez šiem līdzekļiem. Cilvēkiem, kuriem ir grūtības sagremot laktozi, laktāze uzlabo laktozes gremošanu. Ferments sadala laktozi un padara laktozi saturošus pārtikas produktus vieglāk sagremojamus.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Tējas un pārtika/Speciālā pārtika