DOLOBENE gels, 50 g
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

DOLOBENE gels, 50 g

MEPHA
Kopā
11.25 €
Derīguma termiņš: 2026-11-30
Dolobene gelu lieto kāju vēnu slimību simptomu (sāpes un tūska) novēršanai un slēgtu sadzīves un sporta traumu gadījumā (zilumi, sasitumi, izmežģījumi, sastiepumi, muskuļu, cīpslu, saišu un locītavu sāpes).
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Dolobene gels ir aktīvo vielu kombinācija ar šādām īpašībām: Dimetilsulfoksīds (DMSO) pastiprina citu vielu uzsūkšanos caur ādu, mazina iekaisumu un sāpes. Heparīns novērš asins recēšanu un veicina zilumu uzsūkšanos (izzušanu). Dekspantenols aizsargā un mīkstina ādu. Dolobene gelu lieto kāju vēnu slimību simptomu (sāpes un tūska) novēršanai un slēgtu sadzīves un sporta traumu gadījumā (zilumi, sasitumi, izmežģījumi, sastiepumi, muskuļu, cīpslu, saišu un locītavu sāpes).

Papildu informācija par produktu
product
104090 DOLOBENE gels, 50 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/dd/a8/dd90d01f6ea802ff6180cd141403.png InStock 11.25 EUR 11.25 <p style="text-align:justify;">Dolobene gels ir aktīvo vielu kombinācija ar šādām īpašībām: Dimetilsulfoksīds (DMSO) pastiprina citu vielu uzsūkšanos caur ādu, mazina iekaisumu un sāpes. Heparīns novērš asins recēšanu un veicina zilumu uzsūkšanos (izzušanu). Dekspantenols aizsargā un mīkstina ādu. Dolobene gelu lieto kāju vēnu slimību simptomu (sāpes un tūska) novēršanai un slēgtu sadzīves un sporta traumu gadījumā (zilumi, sasitumi, izmežģījumi, sastiepumi, muskuļu, cīpslu, saišu un locītavu sāpes).</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Pretsāpju līdzekļi/Sāpes muskuļos un locītavās