DOLMEN 25 mg pulveris iekšķīgi lietojama šķīduma pagatavošanai, 10 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

DOLMEN 25 mg pulveris iekšķīgi lietojama šķīduma pagatavošanai, 10 gab.

MENARINI
Kopā
4.20 €
Derīguma termiņš: 2026-09-30
Dolmen ir pretsāpju līdzeklis no zāļu grupas, ko sauc par nesteroīdiem pretiekaisuma līdzekļiem (NPL).
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Dolmen ir par nesteroīdiem pretiekaisuma līdzekļiem (NPL) sauktas zāļu grupas pretsāpju līdzeklis. To lieto vieglu vai vidēji stipru akūtu sāpju, piemēram, akūtu muskuļu vai locītavu sāpju, sāpīgu mēnešreižu (dismenorejas), zobu sāpju, īslaicīgai simptomātiskai ārstēšanai.

Papildu informācija par produktu
product
1047255 DOLMEN 25 mg pulveris iekšķīgi lietojama šķīduma pagatavošanai, 10 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/85/dc/0951e213a418ea339c6ebc80f5a2.png InStock 4.2 EUR 4.2 <p style="text-align:justify;">Dolmen ir par nesteroīdiem pretiekaisuma līdzekļiem (NPL) sauktas zāļu grupas pretsāpju līdzeklis. To lieto vieglu vai vidēji stipru akūtu sāpju, piemēram, akūtu muskuļu vai locītavu sāpju, sāpīgu mēnešreižu (dismenorejas), zobu sāpju, īslaicīgai simptomātiskai ārstēšanai.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Pretsāpju līdzekļi/Citi pretsāpju, pretiekaisuma līdzekļi