DINADAX Sapiens košļājamās nūjiņas, 50 gab.

DINADAX Sapiens košļājamās nūjiņas, 50 gab.

OPKO HEALTH
Derīguma termiņš: 2025-04-30
Košļājamās nūjiņas ar kolas garšu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Dinadax ir uztura bagātinātājs, kura sastāvā ir holīns, linolēnskābe (omega 3), linolskābe (omega 6), oleīnskābe (omega 9), B vitamīni (B1, B3, B5, folskābe, biotīns, B12), C vitamīns un cinks, kurš palīdz uzlabot atmiņu un koncentrēšanās spējas ar darbu vai mācībām saistīta stresa laikā, nodrošinot spēju fokusēt domas.

Holīns ir nepieciešams acetilholīna veidošanai, kurš ir galvenais neiromediators smadzenēs. Tā ir ļoti būtiska uzturviela, kura nodrošina smadzeņu darbību un uztur normālu šūnu membrānu darbību.

Taukskābes (omega 3, 6, 9) palīdz regulēt neironu neiromediatoru darbību. Folskābe palīdz uzturēt normālas nervu sistēmas fizioloģiskās funkcijas un veicina noguruma un spēku izsīkuma mazināšanos. Cinks palīdz nodrošināt normālu kognitīvo funkciju. Biotīns un C, B1, B3, B5, B6 un B12 vitamīni palīdz nodrošināt normālu nervu sistēmas darbību un piedalās neiromediatoru veidošanā.

Ar kokakolas garšu.

Papildu informācija par produktu
product
123192 DINADAX Sapiens košļājamās nūjiņas, 50 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/53/7b/182119e1df0760f2b31d8d67161f.png OutOfStock 74.5 EUR 74.5 <p style="text-align:justify;">Dinadax ir uztura bagātinātājs, kura sastāvā ir holīns, linolēnskābe (omega 3), linolskābe (omega 6), oleīnskābe (omega 9), B vitamīni (B1, B3, B5, folskābe, biotīns, B12), C vitamīns un cinks, kurš palīdz uzlabot atmiņu un koncentrēšanās spējas ar darbu vai mācībām saistīta stresa laikā, nodrošinot spēju fokusēt domas.</p> <p style="text-align:justify;">Holīns ir nepieciešams acetilholīna veidošanai, kurš ir galvenais neiromediators smadzenēs. Tā ir ļoti būtiska uzturviela, kura nodrošina smadzeņu darbību un uztur normālu šūnu membrānu darbību.</p> <p style="text-align:justify;">Taukskābes (omega 3, 6, 9) palīdz regulēt neironu neiromediatoru darbību. Folskābe palīdz uzturēt normālas nervu sistēmas fizioloģiskās funkcijas un veicina noguruma un spēku izsīkuma mazināšanos. Cinks palīdz nodrošināt normālu kognitīvo funkciju. Biotīns un C, B1, B3, B5, B6 un B12 vitamīni palīdz nodrošināt normālu nervu sistēmas darbību un piedalās neiromediatoru veidošanā.</p> <p style="text-align:justify;">Ar kokakolas garšu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Nervu sistēmai