DINADAX Energy košļājamās nūjiņas, 50 gab.

DINADAX Energy košļājamās nūjiņas, 50 gab.

OPKO HEALTH
Derīguma termiņš: 2025-04-30
Uztura bagātinātājs. Košļājamās nūjiņas ar zemeņu garšu un cukuriem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Dinadax ir uztura bagātinātājs, kura sastāvā ir bišu māšu peru pieniņš, B1 un B6 vitamīns. Tas palīdz tikt galā situācijās, kad trūkst enerģijas, noguruma un spēku izsīkuma periodā (pavasarī, atveseļošanās periodā, mainoties gadalaikiem utt.), pēc sporta aktivitātēm, kā arī uzlabo apetīti bērniem un pieaugušajiem.

Bišu māšu peru pieniņš ir ļoti barojošs, tas dod daudz enerģijas. Palīdz regulēt apetīti un novērst uzturvielu deficītu diētā, kā arī apgādā ar enerģiju fiziskas un garīgas piepūles laikā.

B1 un B6 vitamīni darbojas kā modulējoši elementi nervu impulsu pārraidīšanā (acetilholīna sintēze). Tas palīdz nodrošināt normālu smadzeņu darbību, paaugstina enerģijas ražošanas spēju, mazina nogurumu, palīdz paaugstināt vitalitāti un uzlabo vispārējo vielmaiņas stāvokli.

Ar zemeņu garšu.

Papildu informācija par produktu
product
123193 DINADAX Energy košļājamās nūjiņas, 50 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/e3/02/8b84dca02850228b7be8fb03be4d.png InStock 48.43 EUR 74.5 <p style="text-align:justify;">Dinadax ir uztura bagātinātājs, kura sastāvā ir bišu māšu peru pieniņš, B1 un B6 vitamīns. Tas palīdz tikt galā situācijās, kad trūkst enerģijas, noguruma un spēku izsīkuma periodā (pavasarī, atveseļošanās periodā, mainoties gadalaikiem utt.), pēc sporta aktivitātēm, kā arī uzlabo apetīti bērniem un pieaugušajiem.</p> <p style="text-align:justify;">Bišu māšu peru pieniņš ir ļoti barojošs, tas dod daudz enerģijas. Palīdz regulēt apetīti un novērst uzturvielu deficītu diētā, kā arī apgādā ar enerģiju fiziskas un garīgas piepūles laikā.</p> <p style="text-align:justify;">B1 un B6 vitamīni darbojas kā modulējoši elementi nervu impulsu pārraidīšanā (acetilholīna sintēze). Tas palīdz nodrošināt normālu smadzeņu darbību, paaugstina enerģijas ražošanas spēju, mazina nogurumu, palīdz paaugstināt vitalitāti un uzlabo vispārējo vielmaiņas stāvokli.</p> <p style="text-align:justify;">Ar zemeņu garšu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Enerģijai