DIMESTIL 1mg/g gels, 30 g
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

DIMESTIL 1mg/g gels, 30 g

GRINDEX
Derīguma termiņš: 2025-02-28
Īslaicīgai niezes mazināšanai, kas saistīta ar dermatozēm, nātreni, insektu kodumiem, saules apdegumiem un pirmās pakāpes virspusējiem ādas apdegumiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Dimestil satur aktīvo vielu, kas pieder zāļu grupai, ko sauc par antihistamīniem, ko lieto ādas alerģijas un dažādas izcelsmes niezes mazināšanai.

Dimestil mazina niezi, bloķējot histamīna darbību organismā. Histamīns ir viela, kas atbrīvojas organismā alerģisku reakciju laikā. Tā kā Dimestil labi uzsūcās ādā, tas dažu minūšu laikā atvieglo ādas niezi un karinājumu. Dimestil piemīt arī vietēji anestezējoša darbība.

Dimestil lieto pieaugušajiem, pusaudžiem un bērniem no 1 mēneša vecuma īslaicīgai niezes mazināšanai, ko izraisa tādas ādas reakcijas kā izsitumi un nātrene, kā arī kukaiņu kodumi, saules apdegumi un pirmās pakāpes virspusēji ādas apdegumi (apsārtusī āda).

Dimestil lietošana bērniem no 1 mēneša līdz 2 gadu vecumam ir jāveic ārsta uzraudzībā.

Ja pēc 3 dienām nejūtaties labāk vai jūtaties sliktāk, Jums jākonsultējas ar ārstu.

Papildu informācija par produktu
product
1164535 DIMESTIL 1mg/g gels, 30 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/0b/8d/675cfa29e3f6e3a5e4e7d6dbf014.png InStock 6.84 EUR 6.84 <p>Dimestil satur aktīvo vielu, kas pieder zāļu grupai, ko sauc par antihistamīniem, ko lieto ādas alerģijas un dažādas izcelsmes niezes mazināšanai.</p> <p>Dimestil mazina niezi, bloķējot histamīna darbību organismā. Histamīns ir viela, kas atbrīvojas organismā alerģisku reakciju laikā. Tā kā Dimestil labi uzsūcās ādā, tas dažu minūšu laikā atvieglo ādas niezi un karinājumu. Dimestil piemīt arī vietēji anestezējoša darbība.</p> <p>Dimestil lieto pieaugušajiem, pusaudžiem un bērniem no 1 mēneša vecuma īslaicīgai niezes mazināšanai, ko izraisa tādas ādas reakcijas kā izsitumi un nātrene, kā arī kukaiņu kodumi, saules apdegumi un pirmās pakāpes virspusēji ādas apdegumi (apsārtusī āda).</p> <p>Dimestil lietošana bērniem no 1 mēneša līdz 2 gadu vecumam ir jāveic ārsta uzraudzībā.</p> <p>Ja pēc 3 dienām nejūtaties labāk vai jūtaties sliktāk, Jums jākonsultējas ar ārstu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Ādas slimības/Ekzēma, psoriāze, sausa un niezoša āda