DERMALOGICA Skin Smoothing sejas krēms, 100 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

DERMALOGICA Skin Smoothing sejas krēms, 100 ml

DERMALOGICA LLC
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
59.39 €
Derīguma termiņš: 2027-03-30
Nākamās paaudzes krēms ar Active HydraMesh tehnoloģiju™ nodrošina ādai 48 stundu nepārtrauktu mitrināšanu un palīdz aizsargāt pret apkārtējās vides stresu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Nākamās paaudzes krēms ar Active HydraMesh tehnoloģiju™ nodrošina ādai 48 stundu nepārtrauktu mitrināšanu un palīdz aizsargāt pret apkārtējās vides stresu. Vislabāk pārdotākais krēms piedāvā modernu kompleksu, kas darbojas molekulārā līmenī, lai palīdzētu samazināt transepidermālo ūdens zudumu (TEŪZ) un nodrošinātu ādu ar 48 stundu mitrināšanu. Šī uzlabotā tehnoloģija palīdz aizsargāt arī ādas dabisko mikrobiomu no apkārtējās vides stresa. Aktīvais hialuronskābes komplekss ar malvu, gurķi un arniku izplata hidratāciju visā ādā, palīdzot noturēt mitrumu ilgstošai hidratācijai. Formulēts ar dabīgiem antioksidantiem - vīnogu kauliņu ekstraktu, vitamīnu C un vitamīnu E.

product
1195897 DERMALOGICA Skin Smoothing sejas krēms, 100 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/1f/b8/b6be3e3c532c539c133706581265.png InStock 59.39 EUR 98.99 <p>Nākamās paaudzes krēms ar Active HydraMesh tehnoloģiju™ nodrošina ādai 48 stundu nepārtrauktu mitrināšanu un palīdz aizsargāt pret apkārtējās vides stresu. Vislabāk pārdotākais krēms piedāvā modernu kompleksu, kas darbojas molekulārā līmenī, lai palīdzētu samazināt transepidermālo ūdens zudumu (TEŪZ) un nodrošinātu ādu ar 48 stundu mitrināšanu. Šī uzlabotā tehnoloģija palīdz aizsargāt arī ādas dabisko mikrobiomu no apkārtējās vides stresa. Aktīvais hialuronskābes komplekss ar malvu, gurķi un arniku izplata hidratāciju visā ādā, palīdzot noturēt mitrumu ilgstošai hidratācijai. Formulēts ar dabīgiem antioksidantiem - vīnogu kauliņu ekstraktu, vitamīnu C un vitamīnu E.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi