DELUFEN deguna aerosols, 20 ml
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

DELUFEN deguna aerosols, 20 ml

RICHARD BITTNER KOMP.
Kopā
7.63 €
Derīguma termiņš: 2028-05-30
DELUFEN deguna aerosols pret iesnām un siena drudzi.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

DELUFEN deguna aerosols pret iesnām un siena drudzi. Rinīta (saaukstēšanās izsauktas iesnas), siena drudža (sezonālas alerģiskas iesnas), faringīta un Eistahija kanāla (kanāls, kurš savieno vidusausi ar rīkles galu) iekaisuma ārstēšanai. Turklāt, DELUFEN ir nozīmējams kā palīglīdzeklis pieres dobuma un deguna blakusdobumu iekaisuma ārstēšanā.

Papildu informācija par produktu
product
1046764 DELUFEN deguna aerosols, 20 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/08/f6/e2aef51c47bf752a672150c164b9.png InStock 7.63 EUR 7.63 <p style="text-align:justify;">DELUFEN deguna aerosols pret iesnām un siena drudzi. Rinīta (saaukstēšanās izsauktas iesnas), siena drudža (sezonālas alerģiskas iesnas), faringīta un Eistahija kanāla (kanāls, kurš savieno vidusausi ar rīkles galu) iekaisuma ārstēšanai. Turklāt, DELUFEN ir nozīmējams kā palīglīdzeklis pieres dobuma un deguna blakusdobumu iekaisuma ārstēšanā.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Alerģija