COXIR Intensive sejas krēms, 50 ml
4.7 4.6666666666667 (6 atsauksmes)

COXIR Intensive sejas krēms, 50 ml

NOKSIBCHO COSMETIC
4.7 4.6666666666667 (6 atsauksmes)
Kopā
11.12 €
Derīguma termiņš: 2026-11-01
Krēms ar EGF un peptīdiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Coxir Anti-Aging Cream stimulē ādas atjaunošanās procesu, palīdz tai noturēt mitrumu, samazina grumbas un novērš jaunu parādīšanos, uzlabo tvirtumu un elastību, tonizē un paceļ sejas kontūru.

Produkts satur īpašu epidermas augšanas faktoru (Epidermal Growth Factor, EGF) - olbaltumvielu, kas izraisa epitēlija šūnu dalīšanos un augšanu, kā dēļ tas aptur dermas novecošanos un pagarina tās jaunību. Šo komponentu pagājušajā gadsimtā identificēja zinātnieki un kopš tā laika to aktīvi izmanto ādas kopšanas līdzekļos ar anti-novecošanās efektu. Peptīdi papildina krēma formulu - tās ir olbaltumvielu molekulas, kas sastāv no aminoskābēm. Tie palīdz šūnām, uzlabo kolagēna un hialuronskābes sintēzi, nomierina iekaisumu un aizsargā pret brīvajiem radikāļiem.

Krēms satur arī hidrolizētu kolagēnu (uzlabo ādas turgoru, padara dermu stingru un gludu) un lielu augu ekstraktu kompleksu (malpighia, sausserdis, tomāts, lilija, lotoss, granātābols, žeņšeņs, saflors, malva, timiāns), kas piesātina ādu ar noderīgiem mikroelementiem, mitrina un izlīdzina sejas ādu.

Aktīvi vērsts uz: grumbu mitrināšanu, atjaunošanu, izlīdzināšanu.

https://www.youtube.com/watch?v=1QQiPetBoYI

product
1038872 COXIR Intensive sejas krēms, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/35/50/acd4b3234f95af84084a6a31f36e.png InStock 11.12 EUR 18.53 <p style="text-align:justify;">Coxir Anti-Aging Cream stimulē ādas atjaunošanās procesu, palīdz tai noturēt mitrumu, samazina grumbas un novērš jaunu parādīšanos, uzlabo tvirtumu un elastību, tonizē un paceļ sejas kontūru.</p> <p style="text-align:justify;">Produkts satur īpašu epidermas augšanas faktoru (Epidermal Growth Factor, EGF) - olbaltumvielu, kas izraisa epitēlija šūnu dalīšanos un augšanu, kā dēļ tas aptur dermas novecošanos un pagarina tās jaunību. Šo komponentu pagājušajā gadsimtā identificēja zinātnieki un kopš tā laika to aktīvi izmanto ādas kopšanas līdzekļos ar anti-novecošanās efektu. Peptīdi papildina krēma formulu - tās ir olbaltumvielu molekulas, kas sastāv no aminoskābēm. Tie palīdz šūnām, uzlabo kolagēna un hialuronskābes sintēzi, nomierina iekaisumu un aizsargā pret brīvajiem radikāļiem.</p> <p style="text-align:justify;">Krēms satur arī hidrolizētu kolagēnu (uzlabo ādas turgoru, padara dermu stingru un gludu) un lielu augu ekstraktu kompleksu (malpighia, sausserdis, tomāts, lilija, lotoss, granātābols, žeņšeņs, saflors, malva, timiāns), kas piesātina ādu ar noderīgiem mikroelementiem, mitrina un izlīdzina sejas ādu.</p> <p style="text-align:justify;">Aktīvi vērsts uz: grumbu mitrināšanu, atjaunošanu, izlīdzināšanu.</p> <p style="text-align:justify;"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=1QQiPetBoYI">https://www.youtube.com/watch?v=1QQiPetBoYI</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi