COXIR Black sejas krēms, 50 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

COXIR Black sejas krēms, 50 ml

NOKSIBCHO COSMETIC
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
11.74 €
Derīguma termiņš: 2026-11-14
Melno gliemežu kolagēna krēms.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ļoti koncentrēts kopšanas līdzeklis pret ādas tonusa zaudēšanu. Iekļūstot dziļajos ādas slāņos, serums šūnu līmenī veicina tā atjaunošanos. Seruma darbība ir vērsta uz intensīvu ādas mitrināšanu, stiprināšanu (gan uz virsmas, gan dziļos slāņos) un izlīdzināšanu. Regulāri lietojot produktu, sejas krāsa uzlabojas, ovāls kļūst izteiktāks.

  • EGF - epidermas augšanas faktors, veicina epidermas atjaunošanos, stimulējot šūnu augšanu un dalīšanos. Pateicoties EGF, tiek paātrināta dažādu ādas bojājumu sadzīšana, palielinās tās blīvums un elastība.
  • Kolagēns un peptīdu komplekss, kas stimulē kolagēna sintēzi, tādējādi palielinot ādas tvirtumu un elastību, tiek stiprināts un izlīdzināts.
  • Lotosa, lilijas, saflora, malvas, timiāna u.c. ekstrakti pastiprina seruma atjaunojošo efektu, piešķir ādai svaigumu un mirdzumu. BET
  • Adenozīns palīdz izlīdzināt grumbas, niacinamīds palīdz tikt galā ar pigmentāciju.

https://www.youtube.com/watch?v=1QQiPetBoYI

product
1038874 COXIR Black sejas krēms, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/f7/94/2c9cf31f6651c0d2e975fc4c3be6.png InStock 11.74 EUR 19.56 <p style="text-align:justify;">Ļoti koncentrēts kopšanas līdzeklis pret ādas tonusa zaudēšanu. Iekļūstot dziļajos ādas slāņos, serums šūnu līmenī veicina tā atjaunošanos. Seruma darbība ir vērsta uz intensīvu ādas mitrināšanu, stiprināšanu (gan uz virsmas, gan dziļos slāņos) un izlīdzināšanu. Regulāri lietojot produktu, sejas krāsa uzlabojas, ovāls kļūst izteiktāks.</p> <ul><li style="text-align:justify;">EGF - epidermas augšanas faktors, veicina epidermas atjaunošanos, stimulējot šūnu augšanu un dalīšanos. Pateicoties EGF, tiek paātrināta dažādu ādas bojājumu sadzīšana, palielinās tās blīvums un elastība.</li> <li style="text-align:justify;">Kolagēns un peptīdu komplekss, kas stimulē kolagēna sintēzi, tādējādi palielinot ādas tvirtumu un elastību, tiek stiprināts un izlīdzināts.</li> <li style="text-align:justify;">Lotosa, lilijas, saflora, malvas, timiāna u.c. ekstrakti pastiprina seruma atjaunojošo efektu, piešķir ādai svaigumu un mirdzumu. BET</li> <li style="text-align:justify;">Adenozīns palīdz izlīdzināt grumbas, niacinamīds palīdz tikt galā ar pigmentāciju.</li> </ul><p><a href="https://www.youtube.com/watch?v=1QQiPetBoYI">https://www.youtube.com/watch?v=1QQiPetBoYI</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi