COSNATURE ar tonkas pupiņām un šī sviestu ķermeņa sviests, 200 ml
0 0 (0 atsauksmes)

COSNATURE ar tonkas pupiņām un šī sviestu ķermeņa sviests, 200 ml

COSNATURE NATURKOSMETIK
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
5.17 €
Derīguma termiņš: 2026-12-30
Tonkas pupiņu un šī sviests.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

cosnature® BUTTER BUTTER TONKA BUTTER & KARITÉ BODY BUTTER ir īpaši izstrādāts, lai apmierinātu ļoti sausas ādas vajadzības un nodrošina efektīvu aizsardzību pret izžūšanu.
Pateicoties vērtīgajam šī sviestam un organiskajam kakao sviestam, formula nodrošina intensīvu ādas mitrināšanu 24 stundas.

Ekstraktu iegūst no Dienvidamerikā plaši izplatītā tonkas koka pupiņām. Šeit pupiņas jau sen tiek izmantotas medicīniskiem nolūkiem. Šis auglis ir populārs tā afrodiziaka īpašību dēļ. Ādai draudzīgās īpašības uzlabo ādas kopšanu.

product
1143303 COSNATURE ar tonkas pupiņām un šī sviestu ķermeņa sviests, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/fc/4e/1a9ccc4f519bd717e4b4fb7f8d97.png InStock 5.17 EUR 7.39 <p>cosnature® BUTTER BUTTER TONKA BUTTER &amp; KARITÉ BODY BUTTER ir īpaši izstrādāts, lai apmierinātu ļoti sausas ādas vajadzības un nodrošina efektīvu aizsardzību pret izžūšanu.<br />Pateicoties vērtīgajam šī sviestam un organiskajam kakao sviestam, formula nodrošina intensīvu ādas mitrināšanu 24 stundas.</p> <p>Ekstraktu iegūst no Dienvidamerikā plaši izplatītā tonkas koka pupiņām. Šeit pupiņas jau sen tiek izmantotas medicīniskiem nolūkiem. Šis auglis ir populārs tā afrodiziaka īpašību dēļ. Ādai draudzīgās īpašības uzlabo ādas kopšanu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Krēmi, losjoni un eļļas