COSNATURE ar kokosriekstiem un mandelēm aromātiska ķermeņa eļļa, 100 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

COSNATURE ar kokosriekstiem un mandelēm aromātiska ķermeņa eļļa, 100 ml

COSNATURE NATURKOSMETIK
5.0 5 (1 atsauksme)
Derīguma termiņš: 2026-12-30
„Cosnature“ dabiskā, aromātiskā ķermeņa eļļa ar kokosriekstiem un mandelēm piešķir ādai eksotisku aromātu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

„Cosnature“ dabiskā, aromātiskā ķermeņa eļļa ar kokosriekstiem un mandelēm piešķir ādai eksotisku aromātu. Viegli uzsūcas, neatstāj lipīguma sajūtu. Piemērota visiem ādas tipiem.

Aktīvās sastāvdaļas:

  • Augstas kvalitātes kokosriekstu un mandeļu eļļu maisījums, kas bagātināts ar avokado, hohobas un saulespuķu eļļām, aizsargā, kopj un baro ādu, padarot to maigu kā samts.
  • Kliņģerīšu ekstrakts nomierina un relaksē ādu.

Bez sintētiskiem aromatizētājiem un krāsvielām. Bez sastāvdaļām, kas izgatavotas uz silikona vai minerāleļļu bāzes. Dermatologu testēts. Piemērots vegāniem.

product
1143302 COSNATURE ar kokosriekstiem un mandelēm aromātiska ķermeņa eļļa, 100 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/98/79/e0a3ea465e5e3915f475cda6e3d2.png InStock 5.1 EUR 7.29 <p>„Cosnature“ dabiskā, aromātiskā ķermeņa eļļa ar kokosriekstiem un mandelēm piešķir ādai eksotisku aromātu. Viegli uzsūcas, neatstāj lipīguma sajūtu. Piemērota visiem ādas tipiem.</p> <p>Aktīvās sastāvdaļas:</p> <ul><li>Augstas kvalitātes kokosriekstu un mandeļu eļļu maisījums, kas bagātināts ar avokado, hohobas un saulespuķu eļļām, aizsargā, kopj un baro ādu, padarot to maigu kā samts.</li> <li>Kliņģerīšu ekstrakts nomierina un relaksē ādu.</li> </ul><p>Bez sintētiskiem aromatizētājiem un krāsvielām. Bez sastāvdaļām, kas izgatavotas uz silikona vai minerāleļļu bāzes. Dermatologu testēts. Piemērots vegāniem.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Krēmi, losjoni un eļļas