COSNATURE 3in1 Apiņu šampūns dušas želeja, 200 ml
0 0 (0 atsauksmes)

COSNATURE 3in1 Apiņu šampūns dušas želeja, 200 ml

COSNATURE NATURKOSMETIK
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2027-02-28
Atjaunojoša ķermeņa, sejas un matu attīrīšana.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

cosnature® MEN 3 IN 1 HOPS SHAMPOO AND SHOWER GEL nodrošina atsvaidzinošu attīrīšanu apvienojumā ar nomierinošu kopšanu ķermenim, sejai un matiem.

  1. DUŠAS ŽELEJA: spēcīga formula ar organiskiem apiņiem un bambusa ekstraktu atdzīvina un padara ādu elastīgu.
  2. DUŠAS ŽELEJA: maigi tīrīšanas līdzekļi noņem no ādas netīrumu daļiņas.
  3. ŠAMPŪNS: ar Nāves jūras sāli maigi attīra matus un piešķir tiem dabisku spīdumu. Piemērots arī jutīgai, kairinātai galvas ādai.

Apiņi, kas iegūti no kontrolētas bioloģiskās saimniecības. Apiņi ir pazīstami kā alus sastāvdaļa, bet šis augs ir izrādījies arī īsts skaistuma talants: apiņos ir daudz tanīnu un bioflavonoīdu, kuriem ir stiprinošas īpašības. Apiņi tiek uzskatīti par ideālu aktīvo sastāvdaļu ādas nostiprināšanai un ideāli piemērotu prasīgai ādas kopšanai. Turklāt apiņi ir pazīstami ar savām nomierinošajām, nostiprinošajām īpašībām un tiek izmantoti ādas tekstūras uzlabošanai.

product
1143321 COSNATURE 3in1 Apiņu šampūns dušas želeja, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ec/12/d28db08387d32745d4eaeaffd859.png InStock 3.84 EUR 5.49 <p>cosnature® MEN 3 IN 1 HOPS SHAMPOO AND SHOWER GEL nodrošina atsvaidzinošu attīrīšanu apvienojumā ar nomierinošu kopšanu ķermenim, sejai un matiem.</p> <ol><li>DUŠAS ŽELEJA: spēcīga formula ar organiskiem apiņiem un bambusa ekstraktu atdzīvina un padara ādu elastīgu.</li> <li>DUŠAS ŽELEJA: maigi tīrīšanas līdzekļi noņem no ādas netīrumu daļiņas.</li> <li>ŠAMPŪNS: ar Nāves jūras sāli maigi attīra matus un piešķir tiem dabisku spīdumu. Piemērots arī jutīgai, kairinātai galvas ādai.</li> </ol><p>Apiņi, kas iegūti no kontrolētas bioloģiskās saimniecības. Apiņi ir pazīstami kā alus sastāvdaļa, bet šis augs ir izrādījies arī īsts skaistuma talants: apiņos ir daudz tanīnu un bioflavonoīdu, kuriem ir stiprinošas īpašības. Apiņi tiek uzskatīti par ideālu aktīvo sastāvdaļu ādas nostiprināšanai un ideāli piemērotu prasīgai ādas kopšanai. Turklāt apiņi ir pazīstami ar savām nomierinošajām, nostiprinošajām īpašībām un tiek izmantoti ādas tekstūras uzlabošanai.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Mazgāšanas līdzekļi