COMPLIFLORA Femina kapsulas, 10 gab.

COMPLIFLORA Femina kapsulas, 10 gab.

PAMEX PHARMACEUTICAL
Kopā
14.49 €
Derīguma termiņš: 2025-09-30
Compliflora femina sastāv no 4 īpaši izvēlētiem Lactobacillus ģints baktēriju celmiem, kas ir daļa no dabiskās, normālās uroģenitālās sistēmas mikrofloras.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Compliflora femina sastāv no 4 īpaši izvēlētiem Lactobacillus ģints baktēriju celmiem, kas ir daļa no dabiskās, normālās uroģenitālās sistēmas mikrofloras. Compliflora femina satur Lactobacillus baktēriju 4 celmus: L. acidophilus, L. plantarum, L. fermentum un L.rhamnosus. Izmantojot ražošanā īpašu, unikālu metodi un iestrādājot Lactobacillus baktēriju celmus ilgstošas darbības kapsulā (DRcaps ™), tās tiek pasargātas no kuņģa sulas agresīvās ietekmes un ļauj baktērijām sasniegt vajadzīgo kolonizācijas vietu. 4 celmu kombinācija nozīmē, ka katrā kapsulā ir 6 miljardi baktēriju.

Papildu informācija par produktu
product
1133342 COMPLIFLORA Femina kapsulas, 10 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/cb/74/b43ed1f2a646d8902f02e5d54523.png InStock 14.49 EUR 14.49 <p style="text-align:justify;">Compliflora femina sastāv no 4 īpaši izvēlētiem Lactobacillus ģints baktēriju celmiem, kas ir daļa no dabiskās, normālās uroģenitālās sistēmas mikrofloras. Compliflora femina satur Lactobacillus baktēriju 4 celmus: L. acidophilus, L. plantarum, L. fermentum un L.rhamnosus. Izmantojot ražošanā īpašu, unikālu metodi un iestrādājot Lactobacillus baktēriju celmus ilgstošas darbības kapsulā (DRcaps ™), tās tiek pasargātas no kuņģa sulas agresīvās ietekmes un ļauj baktērijām sasniegt vajadzīgo kolonizācijas vietu. 4 celmu kombinācija nozīmē, ka katrā kapsulā ir 6 miljardi baktēriju.</p> Menessaptieka/Visas preces/Sieviešu veselība/Maksts mikroflorai un mitrināšanai