COLDREX MAXGRIP LEMON paciņas, 5 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

COLDREX MAXGRIP LEMON paciņas, 5 gab.

SMITHKLINE BEECHAM-BITTNER
Derīguma termiņš: 2026-04-30
Pulveris iekšķīgi lietojama šķīduma pagatavošanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Pulveris iekšķīgi lietojama šķīduma pagatavošanai. Gandrīz balts pulveris ar citronu smaržu. Gripas un saaukstēšanās simptomu īslaicīgai atvieglošanai, ieskaitot drudzi, drebuļus, galvassāpes, sāpes kaklā, apgrūtinātu elpošanu caur degunu, sinusītu un ar to saistītās sāpes, akūtu deguna gļotādas iekaisumu.

Papildu informācija par produktu
product
1036859 COLDREX MAXGRIP LEMON paciņas, 5 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/2e/44/a9e5039d11e37f6569e9da6ce9b2.png InStock 6.29 EUR 6.29 <p style="text-align:justify;">Pulveris iekšķīgi lietojama šķīduma pagatavošanai. Gandrīz balts pulveris ar citronu smaržu. Gripas un saaukstēšanās simptomu īslaicīgai atvieglošanai, ieskaitot drudzi, drebuļus, galvassāpes, sāpes kaklā, apgrūtinātu elpošanu caur degunu, sinusītu un ar to saistītās sāpes, akūtu deguna gļotādas iekaisumu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Saaukstēšanās un sāpes/Saaukstēšanās simptomi