CLINIC WAY 2 Firming nakts sejas krēms, 50 ml
0 0 (0 atsauksmes)

CLINIC WAY 2 Firming nakts sejas krēms, 50 ml

LABORATORIUM KOSMETYCZNE DR.IRENA ERIS
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-05-31
2° - pretgrumbu ādas kopšana sievietēm 40+.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

2° - pretgrumbu ādas kopšana sievietēm 40+. Intensīvi baro ādu, redzami uzlabojot tās stingrību un elastību. Mazina grumbas, kas radušās kaitīgu vides apstākļu rezultātā, un saistītas ar ādas reģenerācijas mehānismu traucējumiem.
Krēma unikālo efektivitāti garantē:
Retinoid Complex – palīdz novērst UV staru radītus ādas bojājumus. Stimulē kolagēna produkciju un regulē epidermas reģenerācijas procesu un meloģenēzi. Tas uzlabo elastību, nogludinot grumbas un padarot mirdzošāku ādas toni.
FGF1 LMS ™ ādas atjaunošanās aktivators ar unikālu ādai nepieciešamo vielu transportēšanas Lipo-Sphere tehnoloģiju, kas aizkavē ādas novecošanās procesus, aktivizējot reģeneratīvās īpašības. Efektīvi pasargā no grumbu veidošanās, stimulējot kolagēna veidošanos un kavējot šūnu novecošanos.
Aqua Calcis piemīt antiseptiskas, kairinājumu mazinošas īpašības.

product
1028634 CLINIC WAY 2 Firming nakts sejas krēms, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/77/6e/ce5ef36d875f6423662f7b250dbb.png InStock 21.41 EUR 35.69 <p style="text-align:justify;">2° - pretgrumbu ādas kopšana sievietēm 40+. Intensīvi baro ādu, redzami uzlabojot tās stingrību un elastību. Mazina grumbas, kas radušās kaitīgu vides apstākļu rezultātā, un saistītas ar ādas reģenerācijas mehānismu traucējumiem.<br />Krēma unikālo efektivitāti garantē:<br />Retinoid Complex – palīdz novērst UV staru radītus ādas bojājumus. Stimulē kolagēna produkciju un regulē epidermas reģenerācijas procesu un meloģenēzi. Tas uzlabo elastību, nogludinot grumbas un padarot mirdzošāku ādas toni. <br />FGF1 LMS ™ ādas atjaunošanās aktivators ar unikālu ādai nepieciešamo vielu transportēšanas Lipo-Sphere tehnoloģiju, kas aizkavē ādas novecošanās procesus, aktivizējot reģeneratīvās īpašības. Efektīvi pasargā no grumbu veidošanās, stimulējot kolagēna veidošanos un kavējot šūnu novecošanos. <br />Aqua Calcis piemīt antiseptiskas, kairinājumu mazinošas īpašības.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi