CLARITINE 10 mg tabletes, 10 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

CLARITINE 10 mg tabletes, 10 gab.

BAYER/SCHERING-PLOUGH
Derīguma termiņš: 2026-03-30
Claritine® mazina simptomus, kas saistīti ar alerģisku rinītu (piemēram, siena drudzi), tādus kā šķaudīšanu, izdalījumus no deguna vai deguna niezi, dedzināšanu vai niezi acīs. Claritine® var lietot arī alerģiska ādas stāvokļa − nātrenes ārstēšanai, lai mazinātu tādus simptomus kā nieze, apsārtums, izsitumu skaitu un izmēru.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Claritine®, 10 tabletes Claritine® pieder pie prethistamīna zāļu grupas. Prethistamīna līdzekļi palīdz mazināt alerģijas simptomus, novēršot ķermenī veidotās vielas − histamīna iedarbību. Claritine® mazina simptomus, kas saistīti ar alerģisku rinītu (piemēram, siena drudzi), tādus kā šķaudīšanu, izdalījumus no deguna vai deguna niezi, dedzināšanu vai niezi acīs. Claritine® var lietot arī alerģiska ādas stāvokļa − nātrenes ārstēšanai, lai mazinātu tādus simptomus kā nieze, apsārtums, izsitumu skaitu un izmēru.
Claritine® efekts ilgst visu dienu un palīdz turpināt ikdienas aktivitātes, neietekmē miegu. Sazinieties ar ārstu, ja Jūsu veselības stāvoklis neuzlabojas vai pasliktinās.

Papildu informācija par produktu
product
103455 CLARITINE 10 mg tabletes, 10 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/c3/13/fd8339585479c71eb5fb1095ca5e.png InStock 6.16 EUR 6.16 <p style="text-align:justify;"><span style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: &quot;Segoe UI&quot;, &quot;Lucida Sans&quot;, sans-serif; font-size: 14.16px; text-align: start;">Claritine®, 10 tabletes Claritine® pieder pie prethistamīna zāļu grupas. Prethistamīna līdzekļi palīdz mazināt alerģijas simptomus, novēršot ķermenī veidotās vielas − histamīna iedarbību. Claritine® mazina simptomus, kas saistīti ar alerģisku rinītu (piemēram, siena drudzi), tādus kā šķaudīšanu, izdalījumus no deguna vai deguna niezi, dedzināšanu vai niezi acīs. Claritine® var lietot arī alerģiska ādas stāvokļa − nātrenes ārstēšanai, lai mazinātu tādus simptomus kā nieze, apsārtums, izsitumu skaitu un izmēru.</span><br style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: &quot;Segoe UI&quot;, &quot;Lucida Sans&quot;, sans-serif; font-size: 14.16px; text-align: start;"><span style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: &quot;Segoe UI&quot;, &quot;Lucida Sans&quot;, sans-serif; font-size: 14.16px; text-align: start;">Claritine® efekts ilgst visu dienu un palīdz turpināt ikdienas aktivitātes, neietekmē miegu. Sazinieties ar ārstu, ja Jūsu veselības stāvoklis neuzlabojas vai pasliktinās.</span><br></p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Alerģija