CHICCO Natural Feeling krūšturu ieliktnīši, 60 gab.
5.0 5 (1 atsauksme)

CHICCO Natural Feeling krūšturu ieliktnīši, 60 gab.

ARTSANA-CHICCO
5.0 5 (1 atsauksme)
Chicco krūšu ieliktnīši nodrošina maksimālu drošību un maigumu krūšu ādai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Chicco ir itāļu zīmols, kam ir vairāk nekā 60 gadu pieredze, lai ražotu produktus, kas atbalsta vecāku un mazuļa dabisko attīstību augšanas laikā.

Vienreizējas lietošanas krūšturu ieliktnīši ar antibakteriālu aizsardzību sniedz maksimālu drošību, aizsargājot krūti. Ieliktnīša absorbējošais mikropērlīšu pildījums uzsūc šķidrumu, neļaujot tam izplūst no ieliktnīša un saglabā krūtsgalu sausu. Ieliktnīša ārējā gaisu caurlaidīgā kārta ļauj krūtsgala ādai elpot un aizsargā to no iekaišanas. Ieliktnītis ir anatomiskas formas un tik plāns, ka nav redzams zem apģērba un to ar fiksējošu josliņu ērti piestiprināt pie krūštura. 

product
1037400 CHICCO Natural Feeling krūšturu ieliktnīši, 60 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ce/2c/f017c88c473c9aa6f58b9e5f5f00.png InStock 10.66 EUR 10.66 <p>Chicco ir itāļu zīmols, kam ir vairāk nekā 60 gadu pieredze, lai ražotu produktus, kas atbalsta vecāku un mazuļa dabisko attīstību augšanas laikā.</p> <p>Vienreizējas lietošanas krūšturu ieliktnīši ar antibakteriālu aizsardzību sniedz maksimālu drošību, aizsargājot krūti. Ieliktnīša absorbējošais mikropērlīšu pildījums uzsūc šķidrumu, neļaujot tam izplūst no ieliktnīša un saglabā krūtsgalu sausu. Ieliktnīša ārējā gaisu caurlaidīgā kārta ļauj krūtsgala ādai elpot un aizsargā to no iekaišanas. Ieliktnītis ir anatomiskas formas un tik plāns, ka nav redzams zem apģērba un to ar fiksējošu josliņu ērti piestiprināt pie krūštura. </p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Preces māmiņai/Krūštura ieliktņi