CHICCO Natural Feeling krūšturu ieliktnīši, 30 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

CHICCO Natural Feeling krūšturu ieliktnīši, 30 gab.

ARTSANA-CHICCO
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
4.61 €
«Natural Feeling» sērijas vienreizlietojamie antibakteriālie krūštura ieliktņi .
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

«Natural Feeling» sērijas vienreizlietojamie antibakteriālie krūštura ieliktņi (30 gab.).

Ieliktņu īpašais antibakteriālais materiāls aizkavē baktēriju vairošanos, kā arī mehāniski aizsargā krūtis. Ieliktņu sevišķi higroskopiskais mikropērlīšu pildījums uzsūc šķidrumu, neļaujot tam izplūst pa virsmu un saglabājot ādu sausu. Ieliktņa ārējā kārta ir gaisu caurlaidīga, ļaujot krūtsgala ādai elpot un aizsargājot to no iekaišanas. Ieliktņi ir tik plāni, ka nav pamanāmi zem apģērba, to anatomiskā forma un līpjosla precīzi notur ieliktņus krūštura bļodiņās.

Chicco observatorija sadarbībā ar māmiņām, pediatriem, pieredzējušiem zīdaiņu un bērnu aprūpes speciālistiem, asociācijām un bērnudārziem novēro bērnu attīstību viņu pirmajos dzīves gados ar mērķi piedāvāt vienkāršus, uzticamus un kvalitatīvus produktus, kuri būtu piemēroti katrai bērna attīstības fāzei jau sākot no dzimšanas. 

product
1037401 CHICCO Natural Feeling krūšturu ieliktnīši, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/53/67/3c4159d1639ea9434b4ddb274373.png InStock 4.61 EUR 6.59 <p>«Natural Feeling» sērijas vienreizlietojamie antibakteriālie krūštura ieliktņi (30 gab.).</p> <p>Ieliktņu īpašais antibakteriālais materiāls aizkavē baktēriju vairošanos, kā arī mehāniski aizsargā krūtis. Ieliktņu sevišķi higroskopiskais mikropērlīšu pildījums uzsūc šķidrumu, neļaujot tam izplūst pa virsmu un saglabājot ādu sausu. Ieliktņa ārējā kārta ir gaisu caurlaidīga, ļaujot krūtsgala ādai elpot un aizsargājot to no iekaišanas. Ieliktņi ir tik plāni, ka nav pamanāmi zem apģērba, to anatomiskā forma un līpjosla precīzi notur ieliktņus krūštura bļodiņās.</p> <p>Chicco observatorija sadarbībā ar māmiņām, pediatriem, pieredzējušiem zīdaiņu un bērnu aprūpes speciālistiem, asociācijām un bērnudārziem novēro bērnu attīstību viņu pirmajos dzīves gados ar mērķi piedāvāt vienkāršus, uzticamus un kvalitatīvus produktus, kuri būtu piemēroti katrai bērna attīstības fāzei jau sākot no dzimšanas. </p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Preces māmiņai/Krūštura ieliktņi