CHICCO Gliemezis zobgrauznis, 1 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

CHICCO Gliemezis zobgrauznis, 1 gab.

ARTSANA
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
6.29 €
Viegli un mīksti dzīvnieku zobgrauznīši, kas izgatavoti no bioplastmasas.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Chicco ir itāļu zīmols, kam ir vairāk nekā 60 gadu pieredze produktu ražošanā, kas atbalsta vecāku un mazuļa dabisko attīstību augšanas laikā.

Viegli un mīksti dzīvnieku zobgrauznīši, kas izgatavoti no bioplastmasas. Ideāli piemēroti smaganu nomierināšanai zobu augšanas periodā. Zobraudznīši ir izgatavoti no vismaz 60 % bioplastmasas, kas iegūta no augu izcelsmes materiāliem. Viegli un ērti satverami. Zobraudznīši ir bez krāsvielām.

*Krāsu izvēlēties nevar.

product
1144569 CHICCO Gliemezis zobgrauznis, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/52/b6/5cd62142d68a487a79ffe4b91777.png InStock 6.29 EUR 8.99 <p>Chicco ir itāļu zīmols, kam ir vairāk nekā 60 gadu pieredze produktu ražošanā, kas atbalsta vecāku un mazuļa dabisko attīstību augšanas laikā.</p> <p>Viegli un mīksti dzīvnieku zobgrauznīši, kas izgatavoti no bioplastmasas. Ideāli piemēroti smaganu nomierināšanai zobu augšanas periodā. Zobraudznīši ir izgatavoti no vismaz 60 % bioplastmasas, kas iegūta no augu izcelsmes materiāliem. Viegli un ērti satverami. Zobraudznīši ir bez krāsvielām.</p> <p>*Krāsu izvēlēties nevar.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Preces bērnam/Graužamie riņķi un grabuļi