CHICCO Baby Nail Dzeltenas šķēres , 1 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

CHICCO Baby Nail Dzeltenas šķēres , 1 gab.

ARTSANA-CHICCO
0 0 (0 atsauksmes)
Šīs bērnu nagu šķērītes ir izgatavotas no nerūsējošā tērauda bez niķeļa.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Chicco ir itāļu zīmols, kam ir vairāk nekā 60 gadu pieredze, lai ražotu produktus, kas atbalsta vecāku un mazuļa dabisko attīstību augšanas laikā.

Šīs ir bērnu nagu šķērītes ir izgatavotas no nerūsējošā tērauda bez niķeļa, tām ir izliekti asmeņi ar noapaļotiem galiem, lai sniegtu pilnīgu drošību lietošanas laikā. Šķēru komplektā iekļauts ietvars higiēniskai asmeņu aizsardzībai, kad šķēres netiek lietotas.

product
1039087 CHICCO Baby Nail Dzeltenas šķēres , 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/8b/ff/f8255ef278338c460e26777d2c83.png InStock 5.4 EUR 7.2 <p>Chicco ir itāļu zīmols, kam ir vairāk nekā 60 gadu pieredze, lai ražotu produktus, kas atbalsta vecāku un mazuļa dabisko attīstību augšanas laikā.</p> <p>Šīs ir bērnu nagu šķērītes ir izgatavotas no nerūsējošā tērauda bez niķeļa, tām ir izliekti asmeņi ar noapaļotiem galiem, lai sniegtu pilnīgu drošību lietošanas laikā. Šķēru komplektā iekļauts ietvars higiēniskai asmeņu aizsardzībai, kad šķēres netiek lietotas.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Preces bērnam/Cits