CHI Shinecare Smoothing šampūns, 355 ml
0 0 (0 atsauksmes)

CHI Shinecare Smoothing šampūns, 355 ml

FAROUK SYSTEMS INC.
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
13.19 €
Derīguma termiņš: 2026-09-30
Maigā formula, kura satur dabīgas sastāvdaļas, dziļi mitrina blāvus, dehidrētus matus, aizsargā un kontrolē matus no mitra gaisa iedarbības.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Maigā formula, kura satur dabīgas sastāvdaļas, dziļi mitrina blāvus, dehidrētus matus, aizsargā un kontrolē matus no mitra gaisa iedarbības. Nogludina sašķeltos matu galus un novērš sprogošanos, uzlabo elastību, piešķir tūlītēju spīdumu un mitrina matus, lai mati būtu neticami gludi un padotos veidošanai.
Galvenās sastāvdaļas:
ALOE VERA – plaši pazīstama kā dabīgs mitrinātājs, bagātīgi satur nozīmīgas uzturvielas, aminoskābes un vitamīnus. Tai ir izcilas kondicionēšanas īpašības un tā mitrina un aizsargā matus.
SAULESPUĶU EĻĻA – bagāta ar E vitamīnu un oleīnskābi, kas palīdz kontrolēt un samazināt matu lūšanu. Mitrina sausu galvas ādu un matus, izlīdzina sašķeltos matu galus un novērš sprogošanos.

product
1144310 CHI Shinecare Smoothing šampūns, 355 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/97/9b/74b54aa257f6db1826fd0d1256c2.png InStock 13.19 EUR 21.99 <p>Maigā formula, kura satur dabīgas sastāvdaļas, dziļi mitrina blāvus, dehidrētus matus, aizsargā un kontrolē matus no mitra gaisa iedarbības. Nogludina sašķeltos matu galus un novērš sprogošanos, uzlabo elastību, piešķir tūlītēju spīdumu un mitrina matus, lai mati būtu neticami gludi un padotos veidošanai.<br /><strong>Galvenās sastāvdaļas:</strong><br />ALOE VERA – plaši pazīstama kā dabīgs mitrinātājs, bagātīgi satur nozīmīgas uzturvielas, aminoskābes un vitamīnus. Tai ir izcilas kondicionēšanas īpašības un tā mitrina un aizsargā matus.<br />SAULESPUĶU EĻĻA – bagāta ar E vitamīnu un oleīnskābi, kas palīdz kontrolēt un samazināt matu lūšanu. Mitrina sausu galvas ādu un matus, izlīdzina sašķeltos matu galus un novērš sprogošanos.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Šampūni