CHI Shinecare Smoothing matu kondicionieris, 355 ml
0 0 (0 atsauksmes)

CHI Shinecare Smoothing matu kondicionieris, 355 ml

FAROUK SYSTEMS INC.
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-12-30
Dziļi mitrina matus, aizsargā no mitruma un kontrolē matu pūkošanos.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Dziļi mitrina matus, aizsargā no mitruma un kontrolē matu pūkošanos. Piešķir tūlītēju spīdumu, palielina elastību un izlīdzina matus, padara tos pakļāvīgākus.

Galvenās sastāvdaļas:
ALOE VERA – plaši pazīstama kā dabīgs mitrinātājs, bagātīgi satur nozīmīgas uzturvielas, aminoskābes un vitamīnus. Tai ir izcilas kondicionēšanas īpašības un tā mitrina un aizsargā matus.
SAULESPUĶU EĻĻA – bagāta ar E vitamīnu un oleīnskābi, kas palīdz kontrolēt un samazināt matu lūšanu. Mitrina sausu galvas ādu un matus, izlīdzina sašķeltos matu galus un novērš pūkošanos.

product
1144312 CHI Shinecare Smoothing matu kondicionieris, 355 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/e7/13/83991ec069d0a1219316ce5d3769.png InStock 16.09 EUR 22.99 <p>Dziļi mitrina matus, aizsargā no mitruma un kontrolē matu pūkošanos. Piešķir tūlītēju spīdumu, palielina elastību un izlīdzina matus, padara tos pakļāvīgākus.</p> <p><strong>Galvenās sastāvdaļas:</strong><br />ALOE VERA – plaši pazīstama kā dabīgs mitrinātājs, bagātīgi satur nozīmīgas uzturvielas, aminoskābes un vitamīnus. Tai ir izcilas kondicionēšanas īpašības un tā mitrina un aizsargā matus.<br />SAULESPUĶU EĻĻA – bagāta ar E vitamīnu un oleīnskābi, kas palīdz kontrolēt un samazināt matu lūšanu. Mitrina sausu galvas ādu un matus, izlīdzina sašķeltos matu galus un novērš pūkošanos.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Kondicionieri