CHI Curlycare Curl matu kondicionieris, 355 ml
0 0 (0 atsauksmes)

CHI Curlycare Curl matu kondicionieris, 355 ml

FAROUK SYSTEMS INC.
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-01-30
Viegli atšķetina cirtas un intensīvi mitrina nepaklausīgos matus.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Viegli atšķetina cirtas un intensīvi mitrina nepaklausīgos matus. Aizsargā no mitra gaisa izraisītas pūkošanās, palielina elastību un blīvumu, padarot matus neticami mīkstus, gludus un spīdīgus.

Galvenās sastāvdaļas:
ALOE VERA – plaši pazīstama kā dabīgs mitrinātājs, bagātīgi satur nozīmīgas uzturvielas, aminoskābes un vitamīnus. Tai ir izcilas kondicionēšanas īpašības un tā mitrina un aizsargā matus.
APELSĪNU HIBISKS - satur daudz olbaltumvielu un polisaharīdus, kas darbojas kā dabisks kondicionieris un palīdz nofiksēt mitrumu matos. Barot matus un galvas ādu, padarot tos spīdīgus un veselīgus.

product
1144305 CHI Curlycare Curl matu kondicionieris, 355 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/f2/7f/f41914d96994e4b52568201dac60.png InStock 16.09 EUR 22.99 <p>Viegli atšķetina cirtas un intensīvi mitrina nepaklausīgos matus. Aizsargā no mitra gaisa izraisītas pūkošanās, palielina elastību un blīvumu, padarot matus neticami mīkstus, gludus un spīdīgus.</p> <p><strong>Galvenās sastāvdaļas:</strong><br />ALOE VERA – plaši pazīstama kā dabīgs mitrinātājs, bagātīgi satur nozīmīgas uzturvielas, aminoskābes un vitamīnus. Tai ir izcilas kondicionēšanas īpašības un tā mitrina un aizsargā matus.<br />APELSĪNU HIBISKS - satur daudz olbaltumvielu un polisaharīdus, kas darbojas kā dabisks kondicionieris un palīdz nofiksēt mitrumu matos. Barot matus un galvas ādu, padarot tos spīdīgus un veselīgus.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Kondicionieri