CHI Colorcare Color Lock matu kondicionieris, 739 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

CHI Colorcare Color Lock matu kondicionieris, 739 ml

FAROUK SYSTEMS INC.
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
25.89 €
Derīguma termiņš: 2026-12-30
Izmantojot dabīgas sastāvdaļas, tas aizsargā krāsu un mitrina krāsotos matus.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Izmantojot dabīgas sastāvdaļas, tas aizsargā krāsu un mitrina krāsotos matus. Padara matu krāsu dzīvīgāku ilgtermiņā, kā arī aizsargā pret krāsas izbalēšanu un bojājumiem. Viegla krāsotu matu kopšana starp salona apmeklēšanas reizēm, lai tie būtu veselīgi un spilgti. Stiprina matus, padara maigus un brīnišķīgi spīdīgus. Galvenās sastāvdaļas:
ALOE VERA – plaši pazīstams kā dabisks mitrinātājs, bagātīgi satur nozīmīgas uzturvielas, aminoskābes un vitamīnus. Tai ir izcilas kondicionēšanas īpašības un tā mitrina sausu galvas ādu un aizsargā matus.
ZĪDA PROTEĪNI – zīds satur 17 no 19 matos esošajām aminoskābēm, lai saglabātu matus veselīgus un atjaunotus.
VIBRARICHE® - patentēta sastāvdaļu kombinācija, kas nodrošina mirdzošāku, noturīgāku krāsu un padara matus dzīvīgākus.
BAMBUSA UN ĒRKŠĶOGU EKSTRAKTA MAISĪJUMS - bambuss palielina matu izturību un elastību, savukārt ērkšķogas nodrošina vitāli svarīgas uzturvielas; šādā kombinācijā, tie uzlabo vispārējo matu veselību un spīdumu.
UV BLOCKER - UV aizsargfiltrs, kas aizsargā matus no saules gaismas.


Galvenās sastāvdaļas:

Aloe Vera
Zīda proteīns
VibraRiche®
Bambusa un ērkšķogu ekstraktu maisījums
UV bloķētājs
Nesatur sulfātus
Bez parabēniem
Nesatur lipekli
Produkts tika izstrādāts bez jebkādiem izmēģinājumiem uz dzīvniekiem
Pārstrādājams iepakojums

product
1144303 CHI Colorcare Color Lock matu kondicionieris, 739 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/7c/53/3a2bd0836499a652963c1f00a23e.png InStock 25.89 EUR 36.99 <p>Izmantojot dabīgas sastāvdaļas, tas aizsargā krāsu un mitrina krāsotos matus. Padara matu krāsu dzīvīgāku ilgtermiņā, kā arī aizsargā pret krāsas izbalēšanu un bojājumiem. Viegla krāsotu matu kopšana starp salona apmeklēšanas reizēm, lai tie būtu veselīgi un spilgti. Stiprina matus, padara maigus un brīnišķīgi spīdīgus. Galvenās sastāvdaļas:<br />ALOE VERA – plaši pazīstams kā dabisks mitrinātājs, bagātīgi satur nozīmīgas uzturvielas, aminoskābes un vitamīnus. Tai ir izcilas kondicionēšanas īpašības un tā mitrina sausu galvas ādu un aizsargā matus.<br />ZĪDA PROTEĪNI – zīds satur 17 no 19 matos esošajām aminoskābēm, lai saglabātu matus veselīgus un atjaunotus.<br />VIBRARICHE® - patentēta sastāvdaļu kombinācija, kas nodrošina mirdzošāku, noturīgāku krāsu un padara matus dzīvīgākus.<br />BAMBUSA UN ĒRKŠĶOGU EKSTRAKTA MAISĪJUMS - bambuss palielina matu izturību un elastību, savukārt ērkšķogas nodrošina vitāli svarīgas uzturvielas; šādā kombinācijā, tie uzlabo vispārējo matu veselību un spīdumu.<br />UV BLOCKER - UV aizsargfiltrs, kas aizsargā matus no saules gaismas.<br /><br /><br /><strong>Galvenās sastāvdaļas:</strong><br /><br />Aloe Vera<br />Zīda proteīns<br />VibraRiche®<br />Bambusa un ērkšķogu ekstraktu maisījums<br />UV bloķētājs<br />Nesatur sulfātus<br />Bez parabēniem<br />Nesatur lipekli<br />Produkts tika izstrādāts bez jebkādiem izmēģinājumiem uz dzīvniekiem<br />Pārstrādājams iepakojums</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Kondicionieri