CATIDRAL pulveris, 20 gab.

CATIDRAL pulveris, 20 gab.

WELLNESS INDUSTRIES S.R.L.
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
22.39 €
Derīguma termiņš: 2025-10-30
Perorāla akūtas un hroniskas caurejas un sāpju simptomu, kuri ir saistīti ar kuņģa-zarnu trakta slimībām, ārstēšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ierīces apraksts un lietošanas instrukcijas

CATIDRAL ir vienreizējas lietošanas pulveris paciņās ekstemporālās iekšķīgi lietojamas suspensijas pagatavošanai. Pēc atvēršanas katras paciņas saturu jāizmanto tikai vienu reizi. Vienas paciņas saturu jāizšķīdina 100 ml ūdens. Lai iegūtu viendabīgu suspensiju, pulveri ieber glāzē, pielej ūdeni un lēnām maisa. CATIDRAL ieteicams lietot starp ēdienreizēm.

Indikācijas

Perorāla akūtas un hroniskas caurejas un sāpju simptomu, kuri ir saistīti ar kuņģa-zarnu trakta slimībām, ārstēšanai. CATIDRAL ir indicēts caurejas profilaksei staru terapijas un ķīmijterapijas dēļ.

product
1038589 CATIDRAL pulveris, 20 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/30/c4/b471b7c89129f05e5c77ca8407f0.png InStock 22.39 EUR 22.39 <p><strong>Ierīces apraksts un lietošanas instrukcijas</strong></p> <p><strong>CATIDRAL</strong> ir vienreizējas lietošanas pulveris paciņās ekstemporālās iekšķīgi lietojamas suspensijas pagatavošanai. Pēc atvēršanas katras paciņas saturu jāizmanto tikai vienu reizi. Vienas paciņas saturu jāizšķīdina 100 ml ūdens. Lai iegūtu viendabīgu suspensiju, pulveri ieber glāzē, pielej ūdeni un lēnām maisa. <strong>CATIDRAL</strong> ieteicams lietot starp ēdienreizēm.</p> <p><strong>Indikācijas</strong></p> <p>Perorāla akūtas un hroniskas caurejas un sāpju simptomu, kuri ir saistīti ar kuņģa-zarnu trakta slimībām, ārstēšanai. <strong>CATIDRAL</strong> ir indicēts caurejas profilaksei staru terapijas un ķīmijterapijas dēļ.</p> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Aptieciņa/Gremošanas traucējumi