CANESTEN 500 mg vaginālās kapsulas, 1 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

CANESTEN 500 mg vaginālās kapsulas, 1 gab.

GP GRENZACH PRODUKTIONS GMBH
Kopā
11.06 €
Derīguma termiņš: 2026-07-30
Canesten vaginālās mikstās kapsulas lieto lai ārstētu maksts un sievietes ārējo dzimumorgānu infekcijas, ko izraisījuši pret klotrimazolu jutīgi mikroorganismi. Simptomi ir nieze, dedzinoša sajūta un izdalījumi no maksts.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Canesten vaginālās mīkstās kapsulas aktīvā viela ir klotrimazols, kas pieder imidazola atvasinājumu grupai. Tam ir plašs pretsēnīšu darbības spektrs, tas iznīcina sēnītes un kavē to augšanu. Tas ir aktīvs arī pret tādiem mikroorganismiem kā dermatofīti, rauga sēnīte un pelējuma sēnīte.

Canesten vaginālo mīksto kapsulu lieto, lai ārstētu maksts un sievietes ārējo dzimumorgānu infekciju, ko izraisījuši pret klotrimazolu jutīgi mikroorganismi. Infekciju parasti izraisa pret Candida grupas rauga sēnīte. Simptomi ir nieze, dedzinoša sajūta un izdalījumi no maksts.

Šīs zāles paredzētas pieaugušām sievietēm un pusaudzēm no 16 gadu vecuma. Ja pēc 7 dienām nejūtaties labāk vai jūtaties sliktāk, Jums jākonsultējas ar ārstu.

Papildu informācija par produktu
product
1038436 CANESTEN 500 mg vaginālās kapsulas, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/b6/5a/846729a6b4ff54701f304f661f35.png InStock 11.06 EUR 11.06 <p style="text-align:justify;">Canesten vaginālās mīkstās kapsulas aktīvā viela ir klotrimazols, kas pieder imidazola atvasinājumu grupai. Tam ir plašs pretsēnīšu darbības spektrs, tas iznīcina sēnītes un kavē to augšanu. Tas ir aktīvs arī pret tādiem mikroorganismiem kā dermatofīti, rauga sēnīte un pelējuma sēnīte.</p> <p style="text-align:justify;">Canesten vaginālo mīksto kapsulu lieto, lai ārstētu maksts un sievietes ārējo dzimumorgānu infekciju, ko izraisījuši pret klotrimazolu jutīgi mikroorganismi. Infekciju parasti izraisa pret Candida grupas rauga sēnīte. Simptomi ir nieze, dedzinoša sajūta un izdalījumi no maksts.</p> <p style="text-align:justify;">Šīs zāles paredzētas pieaugušām sievietēm un pusaudzēm no 16 gadu vecuma. Ja pēc 7 dienām nejūtaties labāk vai jūtaties sliktāk, Jums jākonsultējas ar ārstu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Sieviešu veselība/Maksts mikroflorai un mitrināšanai