CANESBALANCE supozitoriji, 7 gab.
4.5 4.5 (2 atsauksmes)

CANESBALANCE supozitoriji, 7 gab.

BAYER
4.5 4.5 (2 atsauksmes)
Kopā
11.59 €
Derīguma termiņš: 2025-04-30
Canesbalance maksts pesāriji efektīvi atbrīvo no bakteriālās vaginozes izraisīta nepatīkama aromāta, samazina pastiprinātus izdalījumus un diskomforta sajūtu makstī.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Canesbalance dabiski ārstē bakteriālās vaginozes simptomus

Canesbalance vaginālie supozitoriji satur pienskābi, kas atjauno normālu maksts skābju un sārmu līdzsvaru (pH) un tādējādi efektīvi neitralizē nepatīkamās smakas. Tie satur arī glikogēnu, kas baro pienskābes baktērijas un palīdz tām vairoties.

Ar normālu skābju-bāzes līdzsvaru (pH) un uzturvielām sāk vairoties aizsargājošās pienskābes baktērijas un tiek atjaunota dabiskā maksts flora. Tas efektīvi samazina patoloģisku sekrēciju, nepatīkamo smaku un nepatīkamās sajūtas.

https://www.youtube.com/watch?v=qobNnzh8W58

product
1038933 CANESBALANCE supozitoriji, 7 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/48/05/27710b709325a89cbd9197995255.png InStock 11.59 EUR 14.49 <p style="text-align:justify;"><strong>Canesbalance dabiski ārstē bakteriālās vaginozes simptomus</strong></p> <p style="text-align:justify;">Canesbalance vaginālie supozitoriji satur pienskābi, kas atjauno normālu maksts skābju un sārmu līdzsvaru (pH) un tādējādi efektīvi neitralizē nepatīkamās smakas. Tie satur arī glikogēnu, kas baro pienskābes baktērijas un palīdz tām vairoties.</p> <p style="text-align:justify;">Ar normālu skābju-bāzes līdzsvaru (pH) un uzturvielām sāk vairoties aizsargājošās pienskābes baktērijas un tiek atjaunota dabiskā maksts flora. Tas efektīvi samazina patoloģisku sekrēciju, nepatīkamo smaku un nepatīkamās sajūtas.</p> <p style="text-align:justify;"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=qobNnzh8W58">https://www.youtube.com/watch?v=qobNnzh8W58</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Sieviešu veselība/Maksts mikroflorai un mitrināšanai