CANEPHRON tabletes, 60 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

CANEPHRON tabletes, 60 gab.

BIONORICA
Kopā
11.89 €
Derīguma termiņš: 2026-09-30
Tradicionāli lieto atbalstošai terapijai un specifisku pasākumu papildināšanai vieglu apakšējo urīnceļu iekaisuma slimību gadījumā, kā arī profilaktiski, lai novērstu nierakmeņu veidošanos.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Tradicionāli lieto atbalstošai terapijai un specifisku pasākumu papildināšanai vieglu apakšējo urīnceļu iekaisuma slimību gadījumā, kā arī profilaktiski, lai novērstu nierakmeņu veidošanos. Canephron apvalkotās tabletes ir tradicionāli lietotas augu izcelsmes zāles ar noteiktām indikācijām, kas balstītas vienīgi uz ilgstošu lietošanas pieredzi.

Tradicionālas augu izcelsmes zāles, ko lieto norādītajām indikācijām, pamatojoties vienīgi uz uz ilgstošā laikposmā iegūtiem rezultātiem.

Papildu informācija par produktu
product
1037732 CANEPHRON tabletes, 60 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/d7/83/c2942a9d00ea9377a5134b672985.png InStock 11.89 EUR 11.89 <p style="text-align:justify;">Tradicionāli lieto atbalstošai terapijai un specifisku pasākumu papildināšanai vieglu apakšējo urīnceļu iekaisuma slimību gadījumā, kā arī profilaktiski, lai novērstu nierakmeņu veidošanos. Canephron apvalkotās tabletes ir tradicionāli lietotas augu izcelsmes zāles ar noteiktām indikācijām, kas balstītas vienīgi uz ilgstošu lietošanas pieredzi.</p> <p style="text-align:justify;">Tradicionālas augu izcelsmes zāles, ko lieto norādītajām indikācijām, pamatojoties vienīgi uz uz ilgstošā laikposmā iegūtiem rezultātiem.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Urīnceļu sistēma