CALGEL gels smaganām, 10 g
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

CALGEL gels smaganām, 10 g

JOHNSON&JOHNSON CONSUMER
Kopā
7.01 €
Derīguma termiņš: 2025-08-30
Calgel gels ir gels lietošanai uz smaganām.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Calgel gels ir gels lietošanai uz smaganām. Calgel gelu lieto, lai mazinātu zobu šķilšanās izraisītās sāpes zīdaiņiem un bērniem. Zāļu aktīvās vielas ir: lidokaīna hidrohlorīds un cetilpiridīna hlorīds. Lidokaīna hidrohlorīds ir vietējas darbības anestēzijas līdzeklis. Tas iedarbojas ātri, palīdz samazināt zobu šķilšanās sāpes un mazināt smaganu jutīgumu zīdaiņiem. Cetilpiridīna hlorīdam piemīt antiseptiska iedarbība.

Papildu informācija par produktu
product
103306 CALGEL gels smaganām, 10 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/77/7b/9c83b6f739afbb98ba04e7b9460c.png InStock 7.01 EUR 7.01 <p style="text-align:justify;">Calgel gels ir gels lietošanai uz smaganām. Calgel gelu lieto, lai mazinātu zobu šķilšanās izraisītās sāpes zīdaiņiem un bērniem. Zāļu aktīvās vielas ir: lidokaīna hidrohlorīds un cetilpiridīna hlorīds. Lidokaīna hidrohlorīds ir vietējas darbības anestēzijas līdzeklis. Tas iedarbojas ātri, palīdz samazināt zobu šķilšanās sāpes un mazināt smaganu jutīgumu zīdaiņiem. Cetilpiridīna hlorīdam piemīt antiseptiska iedarbība.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Zobu nākšanas atvieglošanai