BUBCHEN Wind & Wetter krēms, 75 ml

BUBCHEN Wind & Wetter krēms, 75 ml

BUBCHEN WERK EWALD HERMES
5.0 5 (2 atsauksmes)
Kopā
6.49 €
Derīguma termiņš: 2026-07-15
Krēms, kas pasargās maigo zīdaiņa ādiņu no nelabvēlīgu laika apstākļu iedarbības.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

BUBCHEN krēms pastaigu laikā droši pasargā maigo zīdaiņa ādu no nelabvēlīgu laika apstākļu iedarbības. Aktīvi baro, mīkstina un nomierina ādu.

BUBCHEN krēms pastaigu laikā droši pasargā maigo zīdaiņa ādu no nelabvēlīgu laika apstākļu iedarbības. Aktīvi baro, mīkstina un nomierina ādu. Uztur ādas mitruma līmeni līdzsvarā, neskatoties uz nelabvēlīgo faktoru ietekmi. Mandeļu un karitē eļļas stiprina ādas dabīgās aizsargspējas, pantenols un E vitamīns novērš kairinājumu, bet bišu vasks veido plānu, gaisu caurlaidīgu aizsargslānīti uz ādas. Ekonomisks lietošanā. Piemērots bērniem no dzimšanas un visai ģimenei.

product
1141813 BUBCHEN Wind & Wetter krēms, 75 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/f6/2e/1c1e0fe3252e43eb458d4a6ba8d1.png InStock 6.49 EUR 6.49 <p style="text-align:justify;">BUBCHEN krēms pastaigu laikā droši pasargā maigo zīdaiņa ādu no nelabvēlīgu laika apstākļu iedarbības. Aktīvi baro, mīkstina un nomierina ādu.<br /><br />BUBCHEN krēms pastaigu laikā droši pasargā maigo zīdaiņa ādu no nelabvēlīgu laika apstākļu iedarbības. Aktīvi baro, mīkstina un nomierina ādu. Uztur ādas mitruma līmeni līdzsvarā, neskatoties uz nelabvēlīgo faktoru ietekmi. Mandeļu un karitē eļļas stiprina ādas dabīgās aizsargspējas, pantenols un E vitamīns novērš kairinājumu, bet bišu vasks veido plānu, gaisu caurlaidīgu aizsargslānīti uz ādas. Ekonomisks lietošanā. Piemērots bērniem no dzimšanas un visai ģimenei.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Bērnu ķermeņa kopšana/Krēmi un losjoni