BUBCHEN Kinder Shampoo šampūns, 200 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

BUBCHEN Kinder Shampoo šampūns, 200 ml

BUBCHEN WERK EWALD HERMES
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
4.33 €
Derīguma termiņš: 2026-06-21
Šampūns bērniem maigi attīra matiņus un galvas ādu, nekairinot bērna acis.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Īpaši izstrādātais šampūns maigi attīra matiņus un galvas ādu, nekairinot bērna acis. Nesatur PEG-emulgatorus. Šampūns maigi pasargā galvas ādu no izžūšanas, saudzīgi barojot to. Šampūns satur kviešu asnu proteīnus, Aloe Vera, pantenolu un kumelīšu ekstraktu. Lielisks palīgs piena krevelītes mīkstināšanai. Var izmantot no dzimšanas.

  • Mīkstina piena krevelīti
  • Ādai neitrāls pH
  • Dermatoloģiski pārbaudīts
  • Nesatur PEG emulgatorus
  • Ar kumelīšu ekstraktu
  • Nekairina acis
  • Nesatur kairinošas smaržvielas un krāsvielas
  • Nesatur minerāleļļas
  • Nesatur PEG emulgatorus

Uzņēmumam Bubchen ir ilggadēja pieredze bērnu ādas kopšanas līdzekļu ražošanā. Īpaši svarīgi faktori bērnu ādas kopšanas līdzekļu ražošanā ir optimāla panesamība un alerģisku reakciju neesamība. Tāpēc Bubchen izejvielas izvēlas īpaši rūpīgi un stingri pārbauda visas receptūras. Bubchen zinātniskie pētījumi ir vērsti uz to, lai maigā bērna āda saņemtu labāko kopšanu un attīrīšanu ar vislielāko drošību. Tāpēc ādas kopšanas līdzekļu ražošanā tiek izmantotas dabīgas izejvielas, kas ādai ir īpaši labi panesamas. Bubchen izmanto dažādus augus, kā piemēram, šī sviestu, kliņģerītes, kumelītes, un to kopjošās un attīrošās īpašības. Šīs vērtīgās aktīvās vielas tiek izmantotas Bubchen ādas kopšanas līdzekļos tādā veidā un sastāvā, lai Jūsu mazulis būtu pilnīgi pasargāts un aprūpēts no matiņiem līdz pirkstu galiņiem.

product
1141805 BUBCHEN Kinder Shampoo šampūns, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/9e/b0/88ef3ba35a1ce8183eb69c50e203.png InStock 4.33 EUR 6.19 <p style="text-align:justify;">Īpaši izstrādātais šampūns maigi attīra matiņus un galvas ādu, nekairinot bērna acis. Nesatur PEG-emulgatorus. Šampūns maigi pasargā galvas ādu no izžūšanas, saudzīgi barojot to. Šampūns satur kviešu asnu proteīnus, Aloe Vera, pantenolu un kumelīšu ekstraktu. Lielisks palīgs piena krevelītes mīkstināšanai. Var izmantot no dzimšanas.</p> <ul><li style="text-align:justify;">Mīkstina piena krevelīti</li> <li style="text-align:justify;">Ādai neitrāls pH</li> <li style="text-align:justify;">Dermatoloģiski pārbaudīts</li> <li style="text-align:justify;">Nesatur PEG emulgatorus</li> <li style="text-align:justify;">Ar kumelīšu ekstraktu</li> <li style="text-align:justify;">Nekairina acis</li> <li style="text-align:justify;">Nesatur kairinošas smaržvielas un krāsvielas</li> <li style="text-align:justify;">Nesatur minerāleļļas</li> <li style="text-align:justify;">Nesatur PEG emulgatorus</li> </ul><p style="text-align:justify;">Uzņēmumam Bubchen ir ilggadēja pieredze bērnu ādas kopšanas līdzekļu ražošanā. Īpaši svarīgi faktori bērnu ādas kopšanas līdzekļu ražošanā ir optimāla panesamība un alerģisku reakciju neesamība. Tāpēc Bubchen izejvielas izvēlas īpaši rūpīgi un stingri pārbauda visas receptūras. Bubchen zinātniskie pētījumi ir vērsti uz to, lai maigā bērna āda saņemtu labāko kopšanu un attīrīšanu ar vislielāko drošību. Tāpēc ādas kopšanas līdzekļu ražošanā tiek izmantotas dabīgas izejvielas, kas ādai ir īpaši labi panesamas. Bubchen izmanto dažādus augus, kā piemēram, šī sviestu, kliņģerītes, kumelītes, un to kopjošās un attīrošās īpašības. Šīs vērtīgās aktīvās vielas tiek izmantotas Bubchen ādas kopšanas līdzekļos tādā veidā un sastāvā, lai Jūsu mazulis būtu pilnīgi pasargāts un aprūpēts no matiņiem līdz pirkstu galiņiem.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Šampūni