BRONCHIAL balzams, 200 ml
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

BRONCHIAL balzams, 200 ml

BELLS
Derīguma termiņš: 2026-08-30
Bronchial Balsam lieto kā zāļu palīglīdzekli augšējo elpceļu saslimšanu gadījumā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Bronchial Balsam lieto kā zāļu palīglīdzekli augšējo elpceļu saslimšanu gadījumā. Bronchial Balsam ir kombinēts zāļu līdzeklis, kura galvenās sastāvdaļas ir no ārstniecības augiem iegūtas vielas mentols, anīsa ēteriskā eļļa, paprikas tinktūra. Mentolam piemīt spazmolītiska, nomierinoša, pretsāpju, pretiekaisuma un antiseptiska darbība. Anīsa ēteriskā eļļa nelielās devās darbojas kā pretklepus, spazmolītisks un pretiekaisuma līdzeklis. Anīsa ēteriskā eļļa kairina gļotādas receptorus un reflektori sekmē bronhu sekrēta izdalīšanos. Lieto kā atkrēpošanas līdzekli saaukstēšanās gadījumā. Anīsa ēteriska eļļa ir arī aromātisks līdzeklis, ko lieto zāļu garšas uzlabošanai. Paprikas tinktūrai piemīt pretsāpju, pretmikrobu un kairinoša iedarbība. Zāļu sastāvā esošām vielām piemīt īpašības, kuras izmanto augšējo elpceļu saslimšanu gadījumā - kakla sāpju, produktīva klepus, saaukstēšanās un kakla iekaisuma simptomu mazināšanai.

Papildu informācija par produktu
product
102290 BRONCHIAL balzams, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ca/38/64234a72e7983b96be0e99e06bd8.png InStock 7.03 EUR 7.03 <p style="text-align:justify;">Bronchial Balsam lieto kā zāļu palīglīdzekli augšējo elpceļu saslimšanu gadījumā. Bronchial Balsam ir kombinēts zāļu līdzeklis, kura galvenās sastāvdaļas ir no ārstniecības augiem iegūtas vielas mentols, anīsa ēteriskā eļļa, paprikas tinktūra. Mentolam piemīt spazmolītiska, nomierinoša, pretsāpju, pretiekaisuma un antiseptiska darbība. Anīsa ēteriskā eļļa nelielās devās darbojas kā pretklepus, spazmolītisks un pretiekaisuma līdzeklis. Anīsa ēteriskā eļļa kairina gļotādas receptorus un reflektori sekmē bronhu sekrēta izdalīšanos. Lieto kā atkrēpošanas līdzekli saaukstēšanās gadījumā. Anīsa ēteriska eļļa ir arī aromātisks līdzeklis, ko lieto zāļu garšas uzlabošanai. Paprikas tinktūrai piemīt pretsāpju, pretmikrobu un kairinoša iedarbība. Zāļu sastāvā esošām vielām piemīt īpašības, kuras izmanto augšējo elpceļu saslimšanu gadījumā - kakla sāpju, produktīva klepus, saaukstēšanās un kakla iekaisuma simptomu mazināšanai.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Saaukstēšanās un sāpes/Klepus