BISACODYL MEDA 5 mg tabletes, 30 g
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

BISACODYL MEDA 5 mg tabletes, 30 g

POLFA RZESZOW
Kopā
4.37 €
Derīguma termiņš: 2026-09-30
Biscodyl Meda ir caurejas līdzeklis, kas tieši darbojas uz resno zarnu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Biscodyl Meda ir caurejas līdzeklis, kas tieši darbojas uz resno zarnu. Vēderu mīkstinošā darbība saistīta ar neabsorbētā ūdens un elektrolītu daudzuma palielināšanu resnajā zarnā. Zarnu trakta iztukšošana ir tik efektīva, ka dažos gadījumos zāles var aizvietot klizmu. Bisakodils no gremošanas trakta uzsūcas minimālā daudzumā. Lietojot iekšķīgi, zarnu iztukšošanās parasti notiek apmēram pēc 6 stundām, lietojot zāles pirms gulētiešanas - pēc 8-12 stundām.

Papildu informācija par produktu
product
102107 BISACODYL MEDA 5 mg tabletes, 30 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/1e/ef/bb281059d18fe13363e77a2720d3.png InStock 4.37 EUR 4.37 <p style="text-align:justify;">Biscodyl Meda ir caurejas līdzeklis, kas tieši darbojas uz resno zarnu. Vēderu mīkstinošā darbība saistīta ar neabsorbētā ūdens un elektrolītu daudzuma palielināšanu resnajā zarnā. Zarnu trakta iztukšošana ir tik efektīva, ka dažos gadījumos zāles var aizvietot klizmu. Bisakodils no gremošanas trakta uzsūcas minimālā daudzumā. Lietojot iekšķīgi, zarnu iztukšošanās parasti notiek apmēram pēc 6 stundām, lietojot zāles pirms gulētiešanas - pēc 8-12 stundām.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Gremošanas sistēma/Aizcietejumi