BIOVAX Keratin & Silk atjaunojošs šampūns, 200 ml
0 0 (0 atsauksmes)

BIOVAX Keratin & Silk atjaunojošs šampūns, 200 ml

LBIOTIKA˙
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-11-30
Intensīvi atjaunojošs šampūns bojātiem un sausiem matiem, sniedz dziļas mitrināšanas un atjaunošanas efektu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Intensīvi atjaunojoša procedūra bojātiem un sausiem matiem, sniedz dziļas mitrināšanas un atjaunošanas efektu.

Iedarbība uz matiem:

  • Atjauno matu struktūru
  • Viegli, svaigi un mīksti mati
  • Zīdains spīdums un maigums

Biovax® šampūns satur Pro2Kéra Silk - aktīvo dabisko proteīnu komplektu, kas, pateicoties mazmolekulāru aminoskābju un augstas molekulmasas proteīnu kombinācijai, uzrāda plašu darbības spektru gan matu serdes daļā, gan uz matu virsmas.

Zīda aminoskābes iekļūst matu šķiedrās, aizpildot struktūras defektus tā slāņos. Tās saista ūdeni, saglabājot dziļas mitrināšanas efektu.
Zīda proteīni veido maigu bioplēvi uz matu virsmas, kas notur mitrumu iekšā un aizsargā pret agresīviem vides faktoriem.
Keratīns aizpilda matu kutikulas dabisko sastāvdaļu trūkumu, noblīvējot tās bojātās vietas.
Hennas ekstrakts atvieglo aktīvo sastāvdaļu iekļūšanu matos un to saknēs.

91% dabīgas izcelsmes sastāvdaļu.

product
01059701 BIOVAX Keratin & Silk atjaunojošs šampūns, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/73/16/6dd1018cd24f5393608eb3e97ec3.png InStock 5.45 EUR 7.79 <p>Intensīvi atjaunojoša procedūra bojātiem un sausiem matiem, sniedz dziļas mitrināšanas un atjaunošanas efektu.</p> <p><strong>Iedarbība uz matiem:</strong></p> <ul><li>Atjauno matu struktūru</li> <li>Viegli, svaigi un mīksti mati</li> <li>Zīdains spīdums un maigums</li> </ul><p>Biovax® šampūns satur <strong>Pro2Kéra Silk</strong> - aktīvo dabisko proteīnu komplektu, kas, pateicoties mazmolekulāru aminoskābju un augstas molekulmasas proteīnu kombinācijai, uzrāda plašu darbības spektru gan matu serdes daļā, gan uz matu virsmas.</p> <p><strong>Zīda aminoskābes</strong> iekļūst matu šķiedrās, aizpildot struktūras defektus tā slāņos. Tās saista ūdeni, saglabājot dziļas mitrināšanas efektu.<br /><strong>Zīda proteīni</strong> veido maigu bioplēvi uz matu virsmas, kas notur mitrumu iekšā un aizsargā pret agresīviem vides faktoriem.<br /><strong>Keratīns</strong> aizpilda matu kutikulas dabisko sastāvdaļu trūkumu, noblīvējot tās bojātās vietas.<br /><strong>Hennas ekstrakts</strong> atvieglo aktīvo sastāvdaļu iekļūšanu matos un to saknēs.<br /><br />91% dabīgas izcelsmes sastāvdaļu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Šampūni