BIOSILK Volumizing Therapy šampūns, 355 ml
0 0 (0 atsauksmes)

BIOSILK Volumizing Therapy šampūns, 355 ml

FAROUK SYSTEMS INC.
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
13.19 €
Derīguma termiņš: 2026-10-30
BioSilk Volumizing Therapy apvieno zīda proteīnus ar apjomu veidojošu kompleksu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

BioSilk Volumizing Therapy apvieno zīda proteīnus ar apjomu veidojošu kompleksu. Šīs būtiskās sastāvdaļas padara matus biezus un spīdīgus. UV matu aizsardzība aizsargā matus no kaitīgajiem stariem. BioSilk Volumizing Therapy piešķir matiem spēku, mitrināšanu, spīdumu un aizsardzību. Botāniskais komplekss Hair Volume Complex stiprina matus un tonizē galvas ādu. Nesatur sulfātus un parabēnus.

Maigi izmazgājiet matus un piepildiet tos ar būtiskām apjomu veidojošām sastāvdaļām, piemēram, rīsu proteīniem un apjomu veidojošu kompleksu, lai atjaunotu matu apjomu. Zīda proteīni iekļūst matos, nodrošinot neticamu spīdumu, savukārt UV absorbētāji aizsargā matus no kaitīgajiem stariem. Nesatur sulfātus un parabēnus.

Galvenās sastāvdaļas un priekšrocības:

  • Zīda proteīni iekļūst matos, piešķirot tiem neticamu spīdumu.
  • UV absorbētāji aizsargā matus no kaitīgajiem stariem.
  • Nesatur sulfātus un parabēnus.
product
1038984 BIOSILK Volumizing Therapy šampūns, 355 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/08/78/3159e28afb29c2ca2acb3cdc5f98.png InStock 13.19 EUR 21.99 <p style="text-align:justify;">BioSilk Volumizing Therapy apvieno zīda proteīnus ar apjomu veidojošu kompleksu. Šīs būtiskās sastāvdaļas padara matus biezus un spīdīgus. UV matu aizsardzība aizsargā matus no kaitīgajiem stariem. BioSilk Volumizing Therapy piešķir matiem spēku, mitrināšanu, spīdumu un aizsardzību. Botāniskais komplekss Hair Volume Complex stiprina matus un tonizē galvas ādu. Nesatur sulfātus un parabēnus.</p> <p style="text-align:justify;">Maigi izmazgājiet matus un piepildiet tos ar būtiskām apjomu veidojošām sastāvdaļām, piemēram, rīsu proteīniem un apjomu veidojošu kompleksu, lai atjaunotu matu apjomu. Zīda proteīni iekļūst matos, nodrošinot neticamu spīdumu, savukārt UV absorbētāji aizsargā matus no kaitīgajiem stariem. Nesatur sulfātus un parabēnus.</p> <p style="text-align:justify;">Galvenās sastāvdaļas un priekšrocības:</p> <ul><li style="text-align:justify;">Zīda proteīni iekļūst matos, piešķirot tiem neticamu spīdumu.</li> <li style="text-align:justify;">UV absorbētāji aizsargā matus no kaitīgajiem stariem.</li> <li style="text-align:justify;">Nesatur sulfātus un parabēnus.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Šampūni