BIOSILK Volumizing Therapy matu kondicionieris, 355 ml
0 0 (0 atsauksmes)

BIOSILK Volumizing Therapy matu kondicionieris, 355 ml

FAROUK SYSTEMS INC.
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
15.39 €
Derīguma termiņš: 2026-11-30
BioSilk Volumizing Therapy apvieno zīda proteīnus ar apjomu veidojošu kompleksu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

BioSilk Volumizing Therapy apvieno zīda proteīnus ar apjomu veidojošu kompleksu. Šīs būtiskās sastāvdaļas padara matus biezus un spīdīgus, tos neapgrūtinot. UV matu aizsardzība aizsargā matus no kaitīgajiem stariem. BioSilk Volumizing Therapy piešķir matiem spēku, mitrināšanu, spīdumu un aizsardzību. Botāniskais komplekss Hair Volume Complex stiprina matus un tonizē galvas ādu. Nesatur sulfātus un parabēnus.

Nosacījumi, lai piešķirtu matiem apjomu, katra šķipsna tiek piesātināta ar  Hair Volume Complex sastāvdaļām, kā arī zīda un rīsu proteīniem, tā mitrinot un atdzīvinot matu saknes. UV absorbētāji aizsargā matus no kaitīgajiem UV stariem. Bez parabēniem.

Galvenās sastāvdaļas un priekšrocības:

  • Zīda un rīsu proteīni mitrina un piesātina katru šķipsnu, atdzīvina matu saknes.
  • UV absorbētāji aizsargā matus no kaitīgajiem UV stariem.
product
1038983 BIOSILK Volumizing Therapy matu kondicionieris, 355 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/b4/ec/551bfbb04aa90af004774dcd782f.png InStock 15.39 EUR 21.99 <p style="text-align:justify;">BioSilk Volumizing Therapy apvieno zīda proteīnus ar apjomu veidojošu kompleksu. Šīs būtiskās sastāvdaļas padara matus biezus un spīdīgus, tos neapgrūtinot. UV matu aizsardzība aizsargā matus no kaitīgajiem stariem. BioSilk Volumizing Therapy piešķir matiem spēku, mitrināšanu, spīdumu un aizsardzību. Botāniskais komplekss Hair Volume Complex stiprina matus un tonizē galvas ādu. Nesatur sulfātus un parabēnus.</p> <p style="text-align:justify;">Nosacījumi, lai piešķirtu matiem apjomu, katra šķipsna tiek piesātināta ar  Hair Volume Complex sastāvdaļām, kā arī zīda un rīsu proteīniem, tā mitrinot un atdzīvinot matu saknes. UV absorbētāji aizsargā matus no kaitīgajiem UV stariem. Bez parabēniem.</p> <p style="text-align:justify;">Galvenās sastāvdaļas un priekšrocības:</p> <ul><li style="text-align:justify;">Zīda un rīsu proteīni mitrina un piesātina katru šķipsnu, atdzīvina matu saknes.</li> <li style="text-align:justify;">UV absorbētāji aizsargā matus no kaitīgajiem UV stariem.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Kondicionieri