BIOSILK SILK Therapy matu zīds, 15 ml
5.0 5 (2 atsauksmes)

BIOSILK SILK Therapy matu zīds, 15 ml

FAROUK SYSTEMS INC.
5.0 5 (2 atsauksmes)
Kopā
4.19 €
Derīguma termiņš: 2026-11-30
Šķidrais zīds – viegls nenomazgājams līdzeklis, kas veidots uz dabiskā zīda bāzes, visu matu tipu aizsardzībai un atjaunošanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Šķidrais zīds – viegls nenomazgājams līdzeklis, kas veidots uz dabiskā zīda bāzes, visu matu tipu aizsardzībai un atjaunošanai. Sastāvā kā galvenā aktīvā sastāvdaļa tiek izmantots dabiskais zīds. Līdzeklis tiek iestrādāts molekulārā līmenī matu struktūrā, kur šķidrais zīds BioSilk atjauno struktūru tieši tajās zonās, kurās tā bija izjaukta. Bez parabēniem.

GALVENĀS SASTĀVDAĻAS:

Zīda pulveris. Zīds ir viena no stiprākajām dabiskajām šķiedrām, kas nodrošina augstu mitruma aizturi un saglabāšanu. Zīds satur 17 no 19 aminoskābēm. Tas atjauno bojātās vietas, izveidojot gludas kutikulas, atdzīvinot, atjaunot un stiprinot izturību, lai novērstu ikdienas bojājumus no veidošanas rīkiem.

Taiti vaniļa. Tās ārstnieciskās īpašības ļauj to izmantot medicīniskiem un kosmētiskiem nolūkiem. Lietošana medicīnā balstās uz tā pozitīvo ietekmi uz personas psiholoģisko stāvokli, sniedzot antiseptiskas, stimulējošas, relaksējošas īpašības. Vienlaikus būdama lielisks relaksants, vaniļa baro, nomierina, atjauno ādu.

product
12121891 BIOSILK SILK Therapy matu zīds, 15 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/11/37/a6fa2f21629b50c1067627a62642.png InStock 4.19 EUR 5.99 <p style="text-align:justify;">Šķidrais zīds – viegls nenomazgājams līdzeklis, kas veidots uz dabiskā zīda bāzes, visu matu tipu aizsardzībai un atjaunošanai. Sastāvā kā galvenā aktīvā sastāvdaļa tiek izmantots dabiskais zīds. Līdzeklis tiek iestrādāts molekulārā līmenī matu struktūrā, kur šķidrais zīds BioSilk atjauno struktūru tieši tajās zonās, kurās tā bija izjaukta. Bez parabēniem.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>GALVENĀS SASTĀVDAĻAS:</strong></p> <p style="text-align:justify;"><strong>Zīda pulveris</strong>. Zīds ir viena no stiprākajām dabiskajām šķiedrām, kas nodrošina augstu mitruma aizturi un saglabāšanu. Zīds satur 17 no 19 aminoskābēm. Tas atjauno bojātās vietas, izveidojot gludas kutikulas, atdzīvinot, atjaunot un stiprinot izturību, lai novērstu ikdienas bojājumus no veidošanas rīkiem.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Taiti vaniļa. </strong>Tās ārstnieciskās īpašības ļauj to izmantot medicīniskiem un kosmētiskiem nolūkiem. Lietošana medicīnā balstās uz tā pozitīvo ietekmi uz personas psiholoģisko stāvokli, sniedzot antiseptiskas, stimulējošas, relaksējošas īpašības. Vienlaikus būdama lielisks relaksants, vaniļa baro, nomierina, atjauno ādu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Serumi, losjoni un matu eļļas