BIOFARMACIJA Retina Pulveris paciņas, 28 gab.

BIOFARMACIJA Retina Pulveris paciņas, 28 gab.

GADOT BIOCHEMICAL
Kopā
26.99 €
Derīguma termiņš: 2026-10-01
Pulverveida uztura bagātinātājs, kura sastāvā ir luteīns, cinks, A un B2 vitamīni, kā arī Pycnogenol®, kas palīdz saglabāt redzi un rūpējas par acu labsajūtu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Pulverveida uztura bagātinātājs, kura sastāvā ir luteīns, cinks, A un B2 vitamīni, kā arī Pycnogenol®, kas palīdz saglabāt redzi un rūpējas par acu labsajūtu.

• Pycnogenol® – Francijas piejūras priedes (Pinus maritima) mizas ekstrakts – uzlabo asins mikrocirkulāciju, palielinot kapilāru caurlaidību, arī smadzenēs. Aizsargā asinsvadu sienas un veicina labu asinsriti.
• A un B2 vitamīni (riboflavīns) palīdz saglabāt normālu redzi.
• Cinks veicina normālu A vitamīna vielmaiņu.

SASTĀVĀ TIKAI AKTĪVĀS VIELAS!

BEZ ĶĪMISKĀM PIEDEVĀM!
Uztura bagātinātājs nesatur mākslīgos saldinātājus, krāsvielas, stabilizatorus, biezinātājus vai emulgatorus.

Papildu informācija par produktu
product
1144762 BIOFARMACIJA Retina Pulveris paciņas, 28 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/64/cf/c1e9c6a3405e91e73f6d1ee5f2a4.png InStock 26.99 EUR 26.99 <p>Pulverveida uztura bagātinātājs, kura sastāvā ir luteīns, cinks, A un B2 vitamīni, kā arī Pycnogenol®, kas palīdz saglabāt redzi un rūpējas par acu labsajūtu.<br /><br />• Pycnogenol® – Francijas piejūras priedes (Pinus maritima) mizas ekstrakts – uzlabo asins mikrocirkulāciju, palielinot kapilāru caurlaidību, arī smadzenēs. Aizsargā asinsvadu sienas un veicina labu asinsriti.<br />• A un B2 vitamīni (riboflavīns) palīdz saglabāt normālu redzi.<br />• Cinks veicina normālu A vitamīna vielmaiņu.<br /><br />SASTĀVĀ TIKAI AKTĪVĀS VIELAS!<br /><br />BEZ ĶĪMISKĀM PIEDEVĀM!<br />Uztura bagātinātājs nesatur mākslīgos saldinātājus, krāsvielas, stabilizatorus, biezinātājus vai emulgatorus.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Acīm un ausīm/Acīm