BIOFARMACIJA Cor4 Complex pulveris, 28 gab.

BIOFARMACIJA Cor4 Complex pulveris, 28 gab.

GADOT BIOCHEMICAL
Kopā
16.19 €
Derīguma termiņš: 2025-12-31
Cor4 – palīdz uzturēt normālu sirds darbību, asinsspiedienu un holesterīna līmeni asinīs, kā arī uzlabo asins kvalitāti un asisnsriti.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Uztura bagātinātājs sirdij un asinsrites sistēmai, kura sastāvā ir tikai aktīvas vielas – minerālvielas un augu izscelsmes vielas.

Sirds veselībai – vilkābele, bosvēlija, kurkuma un vitamins B1 (tiamīns) veicina normālu sirds darbību.

Asinsspiedienam un asinsvadiem – kālijs palīdz uzturēt normālu asinsspiedienu. Tīruma kosa palīdz uzturēt asinsvadu sieniņu un koronāro artēriju stiprību, saglabā artērijas elastību.

Holesterīnam – bosvēlija, kurkuma un monakolīns K palīdz uzturēt normālu holesterīna līmeni asinīs.

Asins un asinsrites uzlabošanai – kurkuma palīdz uzlabot asins kvalitāti un asinsriti.

BEZ ĶĪMISKĀM PIEDEVĀM!
Uztura bagātinātājs nesatur mākslīgos saldinātājus, krāsvielas, stabilizatorus, biezinātājus vai emulgatorus.

Priedēklis “bio” uztura bagātinātāja un kompānijas nosaukumā nav saistīts ar produkta bioloģiski lauksaimniecisko izcelsmi, bet norāda uz uztura bagātinātāja biopieejamību un tā bioķīmisko raksturu.

Papildu informācija par produktu
product
1143263 BIOFARMACIJA Cor4 Complex pulveris, 28 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/95/da/b1197197fee07e9d5e336543a584.png InStock 16.19 EUR 16.19 <p>Uztura bagātinātājs sirdij un asinsrites sistēmai, kura sastāvā ir tikai aktīvas vielas – minerālvielas un augu izscelsmes vielas.</p> <p><strong>Sirds veselībai</strong> – vilkābele, bosvēlija, kurkuma un vitamins B1 (tiamīns) veicina normālu sirds darbību.</p> <p><strong>Asinsspiedienam un asinsvadiem</strong> – kālijs palīdz uzturēt normālu asinsspiedienu. Tīruma kosa palīdz uzturēt asinsvadu sieniņu un koronāro artēriju stiprību, saglabā artērijas elastību.</p> <p><strong>Holesterīnam</strong> – bosvēlija, kurkuma un monakolīns K palīdz uzturēt normālu holesterīna līmeni asinīs.</p> <p><strong>Asins un asinsrites uzlabošanai</strong> – kurkuma palīdz uzlabot asins kvalitāti un asinsriti.</p> <p>BEZ ĶĪMISKĀM PIEDEVĀM!<br />Uztura bagātinātājs nesatur mākslīgos saldinātājus, krāsvielas, stabilizatorus, biezinātājus vai emulgatorus.</p> <p>Priedēklis “bio” uztura bagātinātāja un kompānijas nosaukumā nav saistīts ar produkta bioloģiski lauksaimniecisko izcelsmi, bet norāda uz uztura bagātinātāja biopieejamību un tā bioķīmisko raksturu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Sirds un asinsrites sistēma