BIOFARMACIJA Biomagnis B6 premium +B6, B12, cinks pulveris, 28 gab.

BIOFARMACIJA Biomagnis B6 premium +B6, B12, cinks pulveris, 28 gab.

GADOT BIOCHEMICAL
Kopā
7.79 €
Derīguma termiņš: 2025-09-30
Pulverveida uztura bagātinātājs, kas organismam sniedz magnija un cinka, vitamīna B6 un vitamīna B12 - papildus devu
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Tas ir pulverveida uztura bagātinātājs, kas organismam sniedz magnija un cinka, vitamīna B6 un vitamīna B12 - papildus devu. Magnija izejviela iegūta no Nāves jūras ūdens.

Magnijs un vitamīni B6 un B12 - palīdz samazināt nogurumu un nespēku.

Magnijs palīdz uzturēt kaulu un zobu veselību, veicina normālu nervu sistēmas un muskuļu darbību, palīdz nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu un veicina normālu olbaltumvielu sintēzi, veicina normālas psiholoģiskās funkcijas. Magnijs veicina elektrolītu līdzsvaru, nepieciešams šūnu dalīšanās procesam.

Cinks veicina normālu imūnsistēmas darbību, palīdz uzturēt ādas, matu, nagu un kaulu veselību, veicina normālu olbaltumvielu sintēzi un palīdz nodrošināt normālu A vitamīna vielmaiņu. Cinks palīdz uzturēt normālu redzi, veicina normālu auglību un reprodukciju, palīdz uzturēt normālu testosterona līmeni asinīs.

Vitamīni B6 un B12 palīdz nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu, veicina normālas psiholoģiskās funkcijas, sarkano asinsķermenīšu normālu veidošanos, normālu imūnsistēmas darbību.

Vitamīns B6 veicina hormonu darbības regulāciju, palīdz nodrošināt olbaltumvielu un glikogēna normālu vielmaiņu.

Vitamīns B12 veicina normālu nervu sistēmas darbību.

Papildu informācija par produktu
product
19111358 BIOFARMACIJA Biomagnis B6 premium +B6, B12, cinks pulveris, 28 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/bd/c7/dbd05da4f62ce54a8dac225d4ffc.png InStock 7.79 EUR 12.99 <p style="text-align:justify;">Tas ir pulverveida uztura bagātinātājs, kas organismam sniedz magnija un cinka, vitamīna B6 un vitamīna B12 - papildus devu. Magnija izejviela iegūta no Nāves jūras ūdens.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Magnijs</strong><strong> un vitamīni B6 un B12 -</strong> palīdz samazināt nogurumu un nespēku.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Magnijs</strong> palīdz uzturēt kaulu un zobu veselību, veicina normālu nervu sistēmas un muskuļu darbību, palīdz nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu un veicina normālu olbaltumvielu sintēzi, veicina normālas psiholoģiskās funkcijas. Magnijs veicina elektrolītu līdzsvaru, nepieciešams šūnu dalīšanās procesam.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Cinks</strong> veicina normālu imūnsistēmas darbību, palīdz uzturēt ādas, matu, nagu un kaulu veselību, veicina normālu olbaltumvielu sintēzi un palīdz nodrošināt normālu A vitamīna vielmaiņu. Cinks palīdz uzturēt normālu redzi, veicina normālu auglību un reprodukciju, palīdz uzturēt normālu testosterona līmeni asinīs.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Vitamīni</strong><strong> B6 un B12</strong> palīdz nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu, veicina normālas psiholoģiskās funkcijas, sarkano asinsķermenīšu normālu veidošanos, normālu imūnsistēmas darbību.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Vitamīns</strong><strong> B6</strong> veicina hormonu darbības regulāciju, palīdz nodrošināt olbaltumvielu un glikogēna normālu vielmaiņu.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Vitamīns</strong><strong> B12</strong> veicina normālu nervu sistēmas darbību.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni/Magnijs un kālijs