BIODERMA Sensibio Forte sejas krēms, 40 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

BIODERMA Sensibio Forte sejas krēms, 40 ml

BIODERMA
5.0 5 (1 atsauksme)
Derīguma termiņš: 2025-09-30
Nomierinošs krēms, kas ātri un ilgstoši nomierina bojātu ādu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.
  • Sensibio Forte ātri novērš bioloģiskas reakcijas pazīmes, kas saistītas ar iekaisumu (berzi, sūrstēšanu pēc skūšanās, epilācijas, pīlinga, lāzera procedūrām, saules apdegumu u.c.) un paaugstina ādas panesības slieksni.
  • Tā nomierinošās aktīvās vielas, ieskaitot alantoīnu un augstu enoksolona koncentrāciju, ātri atvieglo reakcijas pazīmes, piemēram, apsārtumu un karstuma sajūtu.
  • Pateicoties patentētajam dabiskajam kompleksam D.A.F. (Dermatoloģiski uzlabotajam sastāvam), āda vairs nav tik reaktīva.
  • Sensibio Forte mitrinošās un barojošās sastāvdaļas - bišu vasks un ksilitols - novērš ādas atūdeņošanos, kas bieži ir saistīta ar kairinājumu un tādējādi noturīgi atjauno ādas labsajūtu.
product
1142051 BIODERMA Sensibio Forte sejas krēms, 40 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/6c/58/6563dba3df08cac75f6ec381ea13.png InStock 23.59 EUR 23.59 <ul><li style="text-align:justify;">Sensibio Forte ātri novērš bioloģiskas reakcijas pazīmes, kas saistītas ar iekaisumu (berzi, sūrstēšanu pēc skūšanās, epilācijas, pīlinga, lāzera procedūrām, saules apdegumu u.c.) un paaugstina ādas panesības slieksni.</li> <li style="text-align:justify;">Tā nomierinošās aktīvās vielas, ieskaitot alantoīnu un augstu enoksolona koncentrāciju, ātri atvieglo reakcijas pazīmes, piemēram, apsārtumu un karstuma sajūtu.</li> <li style="text-align:justify;">Pateicoties patentētajam dabiskajam kompleksam D.A.F. (Dermatoloģiski uzlabotajam sastāvam), āda vairs nav tik reaktīva.</li> <li style="text-align:justify;">Sensibio Forte mitrinošās un barojošās sastāvdaļas - bišu vasks un ksilitols - novērš ādas atūdeņošanos, kas bieži ir saistīta ar kairinājumu un tādējādi noturīgi atjauno ādas labsajūtu.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi