BIODERMA Sensibio DS+ sejas krēms, 40 ml
4.8 4.75 (8 atsauksmes)

BIODERMA Sensibio DS+ sejas krēms, 40 ml

BIODERMA
4.8 4.75 (8 atsauksmes)
Kopā
12.83 €
Derīguma termiņš: 2026-05-30
Nomierinošs krēms pret apsārtumu un zvīņošanos.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Krēms jutīgas ādas, kurai raksturīgs kairinājums, apsārtums un zvīņošanās, it īpaši taukainos ādas apvidos: deguna spārnu daļā, ap uzacīm, uz pieres vai zoda, nomierinošai un attīrošai kopšanai.

Sensibio DS+ iedarbojas uz apsārtuma un zvīņošanās cēloni: tas veicina ādas stāvokli pasliktinošās rauga sēnītes Malassezia vairošanās ierobežošanu. Krēms nomierina sakairināto ādu, mazina apsārtumu un redzami samazina zvīņu veidošanos. Dabiskais, patentētais D.A.F. komplekss paaugstina ādas tolerances slieksni. Hipoalerģisks, bez parabēniem un smaržvielām. Neveicina poru aizsprostošanos. Ļoti laba panesība. Ļoti patīkamā, vieglā un netaukainā krēma-gela tekstūra nodrošina ādai īstu komfortu.

product
1142052 BIODERMA Sensibio DS+ sejas krēms, 40 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/10/2b/2dcfd95ebc12206b7f43a48dda33.png InStock 12.83 EUR 21.39 <p style="text-align:justify;">Krēms jutīgas ādas, kurai raksturīgs kairinājums, apsārtums un zvīņošanās, it īpaši taukainos ādas apvidos: deguna spārnu daļā, ap uzacīm, uz pieres vai zoda, nomierinošai un attīrošai kopšanai.</p> <p style="text-align:justify;">Sensibio DS+ iedarbojas uz apsārtuma un zvīņošanās cēloni: tas veicina ādas stāvokli pasliktinošās rauga sēnītes Malassezia vairošanās ierobežošanu. Krēms nomierina sakairināto ādu, mazina apsārtumu un redzami samazina zvīņu veidošanos. Dabiskais, patentētais D.A.F. komplekss paaugstina ādas tolerances slieksni. Hipoalerģisks, bez parabēniem un smaržvielām. Neveicina poru aizsprostošanos. Ļoti laba panesība. Ļoti patīkamā, vieglā un netaukainā krēma-gela tekstūra nodrošina ādai īstu komfortu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi