BIODERMA Sensibio AR BB sejas krēms, 40 ml
4.8 4.75 (4 atsauksmes)

BIODERMA Sensibio AR BB sejas krēms, 40 ml

BIODERMA
4.8 4.75 (4 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-05-30
BB krēms jutīgai ādai ar noslieci uz apsārtumu. Gaišs tonis.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ādu uzlabojošs krēms ar daudzveidīgu iedarbību. Paredzēts lietošanai, ja ir: intensīvs īslaicīgs apsārtums, pastāvīgs apsārtums, sīki redzami asinsvadi.

Sensibio AR BB bioloģiski iedarbojas pret apsārtumu. Tas satur ROSACTIV patentēto kompleksu, kas tieši iedarbojas uz apsārtuma cēloni: kavē vaskulārā endotēlija augšanas faktora (VEAF) sintēzi, kurš ir viens no galvenajiem asinsvadu paplašināšanās cēloņiem. Apsārtums samazinās, un tiek kavēta tā atkārtota parādīšanās. Dabiskais, patentētais D.A.F. komplekss paaugstina ādas tolerances slieksni. Krēms samazina diskomforta un karstuma sajūtu, pastiprina ādas barjerfunkciju un aizsargā pret UV starojumu, kas pastiprina apsārtumu (SPF 30/UVA 17).

Sensibio AR BB satur pigmentus, kuri nekavējoties saplūst ar ādu, noslēpjot ādas defektus un nosedzot apsārtumu. Gaismu atstarojoši pulveri padara ādu samtaini maigu un atjauno ādas mirdzumu. Krēmam ir gaišs, dabisks, viegls tonis. Hipoalerģisks, bez parabēniem. Ar vieglu smaržu. Neveicina poru aizsprostošanos. Ļoti laba panesība.

https://www.youtube.com/watch?v=oZNbiTECgpw

product
1142222 BIODERMA Sensibio AR BB sejas krēms, 40 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/aa/ba/d1dfbb66f0bf45eab69c1957ed58.png InStock 15.59 EUR 25.99 <p style="text-align:justify;">Ādu uzlabojošs krēms ar daudzveidīgu iedarbību. Paredzēts lietošanai, ja ir: intensīvs īslaicīgs apsārtums, pastāvīgs apsārtums, sīki redzami asinsvadi.</p> <p style="text-align:justify;">Sensibio AR BB bioloģiski iedarbojas pret apsārtumu. Tas satur ROSACTIV patentēto kompleksu, kas tieši iedarbojas uz apsārtuma cēloni: kavē vaskulārā endotēlija augšanas faktora (VEAF) sintēzi, kurš ir viens no galvenajiem asinsvadu paplašināšanās cēloņiem. Apsārtums samazinās, un tiek kavēta tā atkārtota parādīšanās. Dabiskais, patentētais D.A.F. komplekss paaugstina ādas tolerances slieksni. Krēms samazina diskomforta un karstuma sajūtu, pastiprina ādas barjerfunkciju un aizsargā pret UV starojumu, kas pastiprina apsārtumu (SPF 30/UVA 17).</p> <p style="text-align:justify;">Sensibio AR BB satur pigmentus, kuri nekavējoties saplūst ar ādu, noslēpjot ādas defektus un nosedzot apsārtumu. Gaismu atstarojoši pulveri padara ādu samtaini maigu un atjauno ādas mirdzumu. Krēmam ir gaišs, dabisks, viegls tonis. Hipoalerģisks, bez parabēniem. Ar vieglu smaržu. Neveicina poru aizsprostošanos. Ļoti laba panesība.</p> <p style="text-align:justify;"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=oZNbiTECgpw">https://www.youtube.com/watch?v=oZNbiTECgpw</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi